رئیس اتحادیه نانوایان سنتی:
قیمت جدیدی برای بربری اعلام نشده است/نانوایان حق افزایش نرخ ندارند


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تاکید کرد: هنوز نرخ جدیدی برای نان از جمله نان بربری از سوی دولت تعیین و اعلام نشده است و هرگونه افزایش قیمت در این زمینه غیرقانونی است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بیژن نوروزی مقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در گفتگوی زنده با شبکه خبر، با بیان اینکه در حال حاضر قیمت بربری ساده در سطح شهر ۱,۰۰۰ تومان است، گفت: هنوز قیمت جدیدی برای نان بربری از سوی دولت تعیین و اعلام نشده است و انواع نان سنتی با همان نرخ‌های قبلی عرضه می‌شود.
 
وی افزود: بنابراین هیچگونه افزایش قیمتی در این زمینه نداریم و نانوایان نیز تا زمانی که دولت نرخ جدید را اعلام نکرده، باید بربری و سایر نان‌های سنتی را به همان نرخ سابق عرضه کنند.
 



کد: 13964 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 2225 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
3 قیمت جدید انواع نان در تهران اعلام شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۷ تير
4 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
5 قیمت انواع نان برای فروش در نانوایی‌های دولتی اعلام شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
6 گول زنک‌هایی که باعث چاقی می‌شوند ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
7 پیدا شدن دم مارمولک در نان+عکس ۱۳۹۳ جمعه ۲۲ اسفند
8 نان از امروز گران شد/ بربری ۷۰۰ تومان، سنگک ۸۰۰ تومان ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
9 سناریوهای دولت برای تعیین تکلیف قیمت نان/ نانوایانی که خودسرانه نان را گران کردند ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت
10 جوش شیرین بلای نان/از بربری لاستیک تا لواش کاغذ سوخته ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.