به گزارش لقمه، توصیه میکنیم از این پس بیشتر مراقب بدن خود باشید زیرا پوست از درون تغذیه میشود. بشقابهایتان را پر از مواد غذایی مغذی کنید که پیدایش چین و چروکها را به تأخیر میاندازد و پوست شما را خوش آب و رنگ و شاداب میسازد. مواد غذایی سرشار از پروتئین سینه مرغ بدون پوست، ماهی، انواع لوبیا، آجیل و مواد غذایی حاوی پروتئین دارای موادی هستند که با اثرات مخرب رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. زمانی که پروتئین هضم میشود اسید آمینههایی آزاد میکند که نقش موثری در ساخت سلولها دارند. اگر ذخیره این اسید آمینهها بالا باشد احیا و بازسازی سلولهای پوستی و کلاژن به خوبی انجام میگیرد. توصیه میکنیم پروتئینهای کم چرب مصرف کنید. روغن زیتون روغن زیتون حاوی اسید اولئیک است که غشای سلولها را چرب کرده و پوست را نرم و لطیف میکند. روغن زیتون همچنین حاوی میزان اندکی از اسیدهای چرب ضروری دیگری نیز هست که خواص ضدالتهابی دارند. از این گذشته این روغن سرشار از ویتامین E و پولیفنول است. این دو آنتی اکسیدان جلوی تکثیر رادیکالهای آزاد آسیب رسان به پوست را میگیرند. توصیه میکنیم در تهیه غذاهای روزانهتان از روغن زیتون استفاده کنید. خواص سیر سیر حاوی پولیفنولهایی است که از پوست حفاظت میکنند. یک سیر کوب دم دستتان باشد و به غذاهایتان سیر له شده اضافه کنید. توصیه میکنیم روزی یک حبه سیر میل کنید. میوههای ریز از قدیم گفتهاند «فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه». در بین میوهها و سبزیجات، میوههای ریز برخلاف کوچکی شان حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدانها هستند. هر زمان که توانستید توتفرنگی، تمشک، بلوبری و غیره میل کنید زیرا این میوهها پیدایش چین و چروکها را به تأخیر میاندازد. توجه داشته باشید که مرکبات و پوست سیب قرمز نیز سرشار از آنتی اکسیدانهاست. چای سبز همیشه و همه جا چای سبز حاوی میزان زیادی پولیفنول است که خواص فوقالعادهای برای پوست دارند. توصیه میکنیم هر روز 4 فنجان چای سبز میل کنید. اگر نسبت به کافئین حساس هستید از ساعت 3 به بعد از نوشیدن این چای خودداری کنید. ماهی بخورید ماهی آزاد، ماکرو و ماهیهای چرب دیگر منبع اسیدهای چرب امگا 3 هستند که تأثیر فوقالعادهای روی پوست دارند. علاوه بر این امگا 3ها وظیفه حفاظت و آبرسانی به غشای سلولی را نیز بر عهده دارند. توصیه میکنیم هر هفته حداقل دو مرتبه ماهی میل کنید. سبزیجات و لوبیا مصرف ماهی، روغن زیتون، سبزیجات و لوبیا معجونی است که پوستتان را زیبا، جوان و باطراوت میکند. نتایج پژوهشهای محققان استرالیایی نشان میدهد مصرف زیاد سبزیجات، لوبیاها، ماهی و روغن زیتون باعث میشود پوست کمتر چروک شود. محققان این تأثیر را به ترکیب چربیهای اشباع نشده مونو، آنتی اکسیدانها و پروتئینهای کم چرب نسبت میدهند. توصیه میکنیم هر روز سبزیجات متنوعی میل کنید. به سوپها و سالادهایتان لوبیا اضافه کنید. آب بنوشید سلولهای پوستی به میزان زیادی مایعات نیاز دارد تا غشای نرمی داشته و مواد مغذی مورد نیاز خود را جذب کنند. توصیه میکنیم برای داشتن پوستی نرم و مرطوب، 6 تا 8 فنجان آب بنوشید. البته توجه داشته باشید زمانی که هوا گرم است، ورزش میکنید یا فعالیت بدنی زیادی دارید باید بیش از این میزان مایعات دریافت کنید. به خاطر این که عرق میکنید و بدنتان نیاز به آب بیشتری دارد.متخصصان به خانمها و آقایان توصیه میکنند که به ترتیب روزانه 11 و 15 فنجان مایعات (آب، آبمیوه، قهوه، چای و غیره) بنوشند. در نهایت توصیه میکنیم برای داشتن پوستی سالم، زیبا و باطراوت مصرف کافئین و قند را کاهش دهید. کافئین با تحریک هورمونهای استرس بهویژه آدرنالین و نورآدرنالین، روند پیدایش چین و چروک را سرعت میدهد. از این گذشته تا میتوانید به مواد غذایی شیرین و کلاً شیرینیجات نه بگویید. مصرف مواد غذایی شیرین و نوشیدنیهای گازدار به کلاژن آسیب میرساند و به همین دلیل خاصیت ارتجاعی پوست به خطر میافتد.بازگشت به صفحه نخست