خرید تضمینی بیش از ۴ میلیون تن گندم از گندمکاران کشور


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر و مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۴ میلیون و ۲۶۸ هزار تن خرید تضمینی گندم تا یازدهم تیرماه سال جاری از گندمکاران کشور انجام شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، اسماعیل اسفندیاری پور در حاشیه بازدید از مزارع نمونه گندم شهرستان هشترود در استان آذربایجان شرقی گفت: آخرین میزان خرید گندم تا یازدهم تیرماه سال جاری ۴ میلیون و ۲۶۸ هزار تن به ارزش ۱۰ هزار و ۷۷۲ میلیارد تومان است که از این میزان مبلغ نه هزار و ۹۹۲ میلیارد تومان معادل ۹۳ درصد وجوه خرید از آغاز خرید تضمینی تا ۱۱ تیرماه به کشاورزان پرداخت شده است.  

 
وی با اشاره به میزان خرید تضمینی گندم در تیرماه سال ۹۹ گفت: در مقایسه با سال گذشته در زمان مشابه بیش از ۸ درصد خرید تضمینی گندم رشد صعودی داشته است. 
 
اسفندیاری پور ابراز امیدواری کرد: در فصل زراعی به پیش بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم و خرید تضمینی بالغ بر ۱۰ میلیون تن از این محصول، دست یابیم.
 
مشاور وزیر و مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان این نکته که از سایر استان‌های دیم خیز نیز بازدیدهای مستمر به عمل آمده است، اظهار کرد: بحمدالله وضعیت تولید گندم در کشور خوب است و روند پرداخت وجوه نیز به نحو مطلوب ادامه دارد و می توان گفت روند پرداخت وجوه گندم خریداری شده به کشاورزان به مراتب بهتر و بیشتر از سال ۹۸ است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود، تاکید کرد: دستگاه‌های تامین کننده مالی بایستی شرکت بازرگانی دولتی را مساعدت نمایند تا این شرکت بتواند همچون دو سه ماه گذشته وجوه کشاورزان را پرداخت کرده و رضایت کشاورزان را جلب نماید.
 
اسفندیاری پور با اشاره به این موضوع که تحقق این مهم موجبات دلگرمی و تشویق کشاورزان را نسبت به انجام به موقع کشت های بعدی را موجب خواهد شد، گفت: از اواخر شهریور ماه کشت پائیزه سال زراعی جاری انجام خواهد شد، در حوزه گندم برنامه تامین بذر اصلاح شده از ارقام دیم و آبی را در دستور کار داریم و تا الان نیز به مقدار ۲۰۰ هزار تن بذر گندم از ارقام جدید خریداری و تهیه شده است و تا تامین کامل بذر مورد نیاز مزارع گندم کشور، این روند ادامه خواهد داشت.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14116 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ جمعه ۱۳ تير بازدید: 1664 ساعت: 2:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
8 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
9 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.