پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد


پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه از وزارت جهاد کشاورزی، «سهراب سهرابی» با بیان اینکه از چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن تولید شلتوک، حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج سفید به‌دست می‌آید افزود: از این میزان تولید، ۷۰ درصد مربوط به ارقام محلی و ۳۰ درصد ارقام پُرمحصول خواهد بود.

 
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد: امسال تولید برنج سفید ۷۰۰ هزار تن نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد داشته باشد.
 
سهرابی درباره زراعت رتون و کشت مجدد برنج، اظهار داشت: علاوه بر ۷۵۰ هزار هکتار سطح کشت برنج، ۱۲۰ هزار هکتار نیز کشت رتون و ۷۰ هزار هکتار کشت مجدد داریم و برداشت از این اراضی، مهر ماه انجام می‌شود.
 
وی تصریح‌کرد: از ۷۵۰ هزار هکتار سطح کشت برنج، حدود ۷۰ درصد آن مربوط به استان‌های گیلان، مازندران و گلستان است.
 
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهادکشاورزی، مصرف بذور اصلاح شده، مصرف متعادل کود، توسعه مکانیزاسیون، توسعه روش خشکه‌کاری، افزایش بهره‌وری، ایجاد مزارع الگویی، مدیریت مزرعه و مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز را از مهمترین علل افزایش تولید برنج در سال جاری نام برد.
 
وی خاطرنشان‌کرد: در حال حاضر بیش از ۷۲ درصد کشت برنج با دستگاه نشاکار و ۲۸ درصد به روش سنتی و با دست انجام می‌شود.
 
سهرابی افزود: ۹۳ درصد برداشت برنج نیز به صورت مکانیزه و فقط هفت درصد به روش سنتی انجام می‌شود.
 
وی با بیان اینکه واحدهای شالیکوبی نیز با به‌روز کردن تجهیزات خود به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته‌اند، اذعان‌داشت: ضریب تبدیل شلتوک به برنج در کشور به بیش از ۶۰ درصد رسیده است. 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15661 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر بازدید: 157 ساعت: 4:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
7 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
کاهش وزن با معجونی معجزه گر پایگاه خبری لقمه:این معجون بری سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما توانید در کمتر از پنج روز سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید.
روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.