شاخص مواد غذایی بورس تا آغاز روند صعودی فاصله چندانی ندارد


پایگاه خبری لقمه: به رغم رسیدن شاخص مواد غذایی به محدوده جذاب، بهتر است به جای ورود بی محابا، برای ورود به نمادهای غذایی بورس را روزانه رصد کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بررسی شاخص مواد غذایی نشان می دهد، این گروه از سوم اسفند ۹۸ تا ۳ تیر ماه ۹۹ نزدیک به ۲۰۰ درصد رشد کرده است، این شاخص بعد از سه تیر تا امروز نزدیک به ۳۲ درصد اصلاح کرده و به نظر می رسد به پایان  اصلاح این گروه بورسی چیزی نمانده باشد.

شاخص مواد غذایی در تایم فریم روزانه با تغییر روند چند روزی بیشتر فاصله ندارد و شاید در معاملات فردا این شاخص به سمت صعودی شدن حرکت کند.
پول هوشمند به خارج شدن از ناحیه ورود به اشتیاق واکنش نشان داده و در این ناحیه می تواند بازگشت به سمت بالا را تجربه کند.
 
حجم معاملات در این گروه به حداکثر رسیده و این می تواند نشانه ای از تغییر روند در آینده ای نزدیک باشد،  کف سازی استوک استیک و ام ای سی دی در این محدوده به وضوح دیده می شود.
 
شاخص در تایم فریم هفتگی یک الگوی سقف دوقلو ساخته بوده که توانست بیش از سه ماه نمادهای این گروه را در محدوده منفی قرار دهد، حال به کف قیمتی رسیده و می تواند این الگو را به یک الگوی راندینگ تبدیل کند.
 
کف سازی شاخص مواد غذایی در تایم فریم ماهانه را به وضوح می بینید، واگرایی مثبت  ام ای سی دی نیز نکته مثبتی است که می تواند این شاخص را به سمت بالا پرتاب کند.
 
پیشنهاد نمی شود به صورت بی محابا وارد نمادهای غذایی شد بلکه باید این نمادها را به دقت رصد کرد و هر زمان که این نمادها رشد را آغاز کردند وارد این گروه شد.
 
وحید بلالی 
 

نقل از :سایت خبری بازار

کد: 14150 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر بازدید: 2882 ساعت: 2:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ سبز بورس روشن شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 توقف ریزش دلار در بازار آزاد و رشد معکوس بورس ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
3 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
5 صعود ۱۴ هزار واحدی بورس/ فرابورس به کانال ۲۱ هزار واحد رسید ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
6 ارزش سهام استقلال و پرسپولیس پس از ورود به فرابورس چقدر است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
7 قانون تعارض منافع در مورد بانک های خصوصی موردی ذکر نکرده است ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
8 خانه ملت بورس را سروسامان می‌دهد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
9 هامونی: برنامه های بهینه ناسازگار عارضه بازار سرمایه ایران است ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۳ آبان
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 ادامه روند نزولی بورس / شاخص ۶۶۰۰ واحد افت کرد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوانسازی مغز با یک سبزی منحصربفرد در این مطلب به شما می‌گوییم كه چگونه می توانید سلول‌های مغز خود را 10سال جوان‌تر كنید.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.