شاخص مواد غذایی بورس تا آغاز روند صعودی فاصله چندانی ندارد


پایگاه خبری لقمه: به رغم رسیدن شاخص مواد غذایی به محدوده جذاب، بهتر است به جای ورود بی محابا، برای ورود به نمادهای غذایی بورس را روزانه رصد کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بررسی شاخص مواد غذایی نشان می دهد، این گروه از سوم اسفند ۹۸ تا ۳ تیر ماه ۹۹ نزدیک به ۲۰۰ درصد رشد کرده است، این شاخص بعد از سه تیر تا امروز نزدیک به ۳۲ درصد اصلاح کرده و به نظر می رسد به پایان  اصلاح این گروه بورسی چیزی نمانده باشد.

شاخص مواد غذایی در تایم فریم روزانه با تغییر روند چند روزی بیشتر فاصله ندارد و شاید در معاملات فردا این شاخص به سمت صعودی شدن حرکت کند.
پول هوشمند به خارج شدن از ناحیه ورود به اشتیاق واکنش نشان داده و در این ناحیه می تواند بازگشت به سمت بالا را تجربه کند.
 
حجم معاملات در این گروه به حداکثر رسیده و این می تواند نشانه ای از تغییر روند در آینده ای نزدیک باشد،  کف سازی استوک استیک و ام ای سی دی در این محدوده به وضوح دیده می شود.
 
شاخص در تایم فریم هفتگی یک الگوی سقف دوقلو ساخته بوده که توانست بیش از سه ماه نمادهای این گروه را در محدوده منفی قرار دهد، حال به کف قیمتی رسیده و می تواند این الگو را به یک الگوی راندینگ تبدیل کند.
 
کف سازی شاخص مواد غذایی در تایم فریم ماهانه را به وضوح می بینید، واگرایی مثبت  ام ای سی دی نیز نکته مثبتی است که می تواند این شاخص را به سمت بالا پرتاب کند.
 
پیشنهاد نمی شود به صورت بی محابا وارد نمادهای غذایی شد بلکه باید این نمادها را به دقت رصد کرد و هر زمان که این نمادها رشد را آغاز کردند وارد این گروه شد.
 
وحید بلالی 
 

نقل از :سایت خبری بازار

کد: 14150 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر بازدید: 2983 ساعت: 2:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ سبز بورس روشن شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 توقف ریزش دلار در بازار آزاد و رشد معکوس بورس ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
3 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
5 صعود ۱۴ هزار واحدی بورس/ فرابورس به کانال ۲۱ هزار واحد رسید ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
6 ارزش سهام استقلال و پرسپولیس پس از ورود به فرابورس چقدر است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
7 قانون تعارض منافع در مورد بانک های خصوصی موردی ذکر نکرده است ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
8 خانه ملت بورس را سروسامان می‌دهد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
9 هامونی: برنامه های بهینه ناسازگار عارضه بازار سرمایه ایران است ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۳ آبان
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 ادامه روند نزولی بورس / شاخص ۶۶۰۰ واحد افت کرد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.