ادامه روند نزولی بورس / شاخص ۶۶۰۰ واحد افت کرد


پایگاه خبری لقمه: بورس تهران معاملات امروز، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ را هم در ادامه روند دیروز، نزولی آغاز کرد و شاخص کل در نیم ساعت اول با افت ۶۶۰۰ واحدی تا یک میلیون و ۴۵۹ هزار واحد افت کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بورس تهران معاملات امروز، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ را هم در ادامه روند دیروز، نزولی آغاز کرد و شاخص کل در نیم ساعت اول با افت ۶۶۰۰ واحدی تا یک میلیون و ۴۵۹ هزار واحد افت کرد.

 
شاخص کل هموزن هم با افت ۲۴۹۰ واحدی به ۴۱۸ هزار و ۹۰ واحد رسید.
 
تا اینجای معاملات نمادهای فملی، فولاد، شستا، نوری، شپدیس، شپنا، وغدیر بیشترین تأثیر را در افت شاخص داشته اند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14456 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر بازدید: 1741 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ سبز بورس روشن شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 توقف ریزش دلار در بازار آزاد و رشد معکوس بورس ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
3 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
5 صعود ۱۴ هزار واحدی بورس/ فرابورس به کانال ۲۱ هزار واحد رسید ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
6 ارزش سهام استقلال و پرسپولیس پس از ورود به فرابورس چقدر است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
7 قانون تعارض منافع در مورد بانک های خصوصی موردی ذکر نکرده است ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
8 خانه ملت بورس را سروسامان می‌دهد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
9 هامونی: برنامه های بهینه ناسازگار عارضه بازار سرمایه ایران است ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۳ آبان
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كودكان چاق حس چشایی ضعیف‌تری دارند جوانه‌های چشایی كودكان چاق نسبت به كودكان با وزن طبیعی دارای حساسیت كمتری است.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.