مهلت ارائه اظهارنامه مالیات برارزش افزوده تابستان امروز به پایان می رسد


پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام مسئولان سازمان مالیاتی مؤدیان مالیاتی تا پایان امروز برای ارائه اظهارنامه مالیات برارزش افزوده تابستان امسال فرصت دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مالیات بر ارزش افزوده بر قیمت تمام شده محصولات و خدمات وضع می‌شود که در نهایت این نوع مالیات از مصرف کنندگان دریافت می‌شود و نرخ آن همچنان ۹ درصد که شامل شش درصد مالیات و سه درصد عوارض است.
 
در این بین، آخرین مهلت مشمولان این نوع مالیات برای ارائه اظهارنامه مالیاتی دوره تابستان سال جاری تا پایان امروز است که آن‌ها باید با مراجعه به سامانه مالیات بر ارزش افزوده به نشانی evat.ir به صورت الکترونیکی مالیات متعلقه را پرداخت کنند. 
 
همچنین، کلیه واحدهای خدمات سازمان امور مالیاتی از ابتدای وقت اداری تا پایان ساعت ۱۸ امروز به این منظور آماده خدمت رسانی مؤدیان هستند. 
 
گفتنی است که اگر این دسته از مؤدیان مالیات مربوطه تود را پرداخت نکنند، جریمه‌های مالیاتی در انتظار آن‌ها خواهد بود. 
 
در صورتی که آن‌ها بخواهند بدهی مالیاتی خود را با ارائه چک پرداخت کنند، باید چک رمزدار و قبوض الکترونیکی سه رقم آخر مبلغ صفر بوده و به بالا گرد شود که مبالغ گرد شده به عنوان طلب مؤدی منظور و در هنگام صدور برگ قطعی تسویه می‌شود. همچنین، باید در صورت ارائه چک تضمینی به منظور پرداخت بدهی مالیاتی نسبت به صدور قبض نقدی از طریق سامانه مالیات برارزش افزوده اقدام و قبض صادر شده را همراه چک مذکور جهت وصول به بانک ارائه کنند.
 
در آخر این دسته از مؤدیان باید بدانند که با ثبت الکترونیکی اظهارنامه به امضای دیجیتال یا پرداخت کل مبلغ ابرازی در موعد مقرر نیازی به مراجعه حضوری جهت ارائه نسخه چاپی به واحد خدمات مؤدیان نخواهد بود.
 

 


نقل از :ایسنا

کد: 14151 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 1646 ساعت: 10:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 ۲.۶ میلیون کالا و خدمات در سامانه مودیان مالیاتی کدگذاری شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
7 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 واردات دارو از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
9 مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
10 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 ضرورت تعیین تکلیف کارتخوان‌ها با گردش میلیاردی بدون پرونده مالیاتی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.