نخستین موزه سیب‌زمینی‌


پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.

به گزارش لقمه، علاقه‌مندان در موزه‌ آنها می‌توانند تاریخچه تهیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده و انواع عکس‌های مرتبط با آن‌را ببینند.

ادی‌فن‌بل که به همراه پسرش این موزه را در شهر براگ بلژیک تاسیس کرده درباره آن می‌گوید: بلژیکی‌ها از اینکه چنین غذای پرطرفداری را به جهانیان عرضه کرده‌اند خوشحالند و به آن افتخار می‌کنند، بنابراین لازم بود تا تاریخچه آن نیز معرفی شود.

گفتنی است در موزه آنها انواع سیب‌زمینی سرخ‌کرده نیز عرضه می‌شود تا مراجعه کنندگان از مزه‌های گوناگون این غذا نیز آگاه شوند. 
 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5637 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ آبان بازدید: 1895 ساعت: 4:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
2 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
3 شناسایی نوعی ماده‌ سمی سرطان‌زا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
4 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
5 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 سرنوشت فاسد شدن سیب‌زمینی تکرار نخواهدشد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
7 گول زنک‌هایی که باعث چاقی می‌شوند ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
8 نابودی منابع آبی کشور به قیمت دلار! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 ماجرای مجوز دادن به یک سیب‌زمینی فروش در دوره احمدی‌نژاد و روحانی! ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
10 داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
11 گیاهی که سیب‌زمینی و گوجه را با هم تولید می‌کند! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.