چقدر در روز میوه خشک بخوریم


پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به میوه تازه دارند اما خواص آنها جالب توجه است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، کشمش، خرما، انجیر و سایر میوه‌های خشک ممکن است همان اندازه میوه‌های تازه رایحه نداشته باشند. اما این میوه‌های کوچک و شیرین را می‌توان برای رسیدن به هدف مصرف دست کم دو وعده میوه در روز به کار برد.

این میوه‌ها برای مدت‌ها درازی تازگی خودشان را حفظ می‌کنند، بنابراین لازم نیست نگرانی فاسد شدن آنها باشید. آنها همچنین سبک‌وزن هستند و برداشتنشان برای استفاده به عنوان میان‌وعده ساده است و به خصوص با همراه کردنشان با مغزهای خوراکی خوشمزه می‌شوند. یک نمونه مشهور ترکیب کردن کشمش و گردو است. ترکیب قیسی (زردآلوی خشک) و بادام هم طعم مطبوعی دارد.

از آنجایی میوه‌های خشک میزان نسبتا بالایی کالری دارند، بنابراین نباید در خودن آنها افراط کنید- اندازه یک وعده میوه خشک فقط یک چهار فنجان است. اما میوه‌های خشک علاوه بر تراکم‌ کالری حاوی غلظت بالایی از مواد مغذی هم هستند. اغلب میوه‌های خشک منبع خوبی برای پتاسیم و فیبرهای غذایی هستند. آنها همچنین غنی از انتی‌اکسیدان‌ها و چندین ویتامین و ماده معدنی هستند. توجه داشته باشید که برخی میوه‌های خشک‌شده شکر افزوده هستند، بنابراین برچسب آنها را وارسی کنید تا مطمئن شوید کالری اضافی دریافت نمی‌کنید.

میوه‌های خشک را همچنین می‌تواند با جوی دوسر مخلوط کرد، به شیرینی‌هایی مانند مافین افزود یا برای تهیه سالاد یا غذاهای بر مبنای غلات به کار برد.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14254 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند بازدید: 2675 ساعت: 6:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟