بدون نوبت و دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنید


پایگاه خبری لقمه: فرمانده ستاد مقابله با کرونا گفت: تلقیح واکسن فعلاً برای افراد ۶۸ تا ۷۰ سال انجام شود و از مردم می‌خواهیم بدون دریافت پیامک و نوبت دهی مراجعه نکنند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در حاشیه نخستین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی در نظام سلامت که در محل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، درباره واکسیناسیون افرا ۶۸ سال به بالا، افزود: امروز روز اعلام واکسیناسیون گروه سنی ۶۸ تا ۷۰ سال بود که با اعلام معاونت بهداشت وزارتخانه آغاز شد. اما مراکز تجمیعی واکسیناسیون کار دیگر را هم انجام می‌دهند که لکه گیری جاماندگان تزریق واکسن بالای ۷۰ سال است که یا نوبت دوم را دریافت می‌کنند و یا اگر جامانده باشند واکسن تزریق می‌کنند.

 
وی ادامه داد: در استان تهران پیش‌بینی می‌کنیم حدوداً بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر گروه سنی بالای ۶۰ سال داشته باشیم که بخش اعظم آنها در گروه سنی ۶۵ تا ۷۰ سال هستند. همانگونه که اعلام شد گروه سنی که اکنون فراخوان شدند از ۶۸ تا ۷۰ سال هستند که در مجموع نحوه حضور مردم بر اساس ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir و نوبت دهی و دریافت پیامک است.
 
زالی افزود: البته جای عذرخواهی از مردم به دلیل شلوغی‌های اخیر است و بخش زیادی از این مشکل به دلیل کاستی واکسن بود و درخواست ما از وزارت بهداشت این است که با تأمین مکفی واکسن شرایط برای دانشگاه‌ها به گونه‌ای باشد که به خوبی به وظایف خود عمل کنند.
 
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: مراجعه بدون نوبت به مراکز تزریق واکسن سبب ازدحام می‌شود. بنابراین خواهش می‌کنیم بر اساس نوبت دهی به مراکز مراجعه کنند. از وزارت بهداشت هم خواستیم تا نوبت دهی‌ها به شکل پویا صورت گیرد تا مشکلی رخ ندهد. سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که افراد بالای ۶۵ سال می‌توانند ثبت نام کنند اما به دانشگاه ابلاغ شده است که تلقیح واکسن فعلاً برای ۶۸ تا ۷۰ سال انجام شود. پس بدون دریافت پیامک مراجعه نکنند.
 
وی درباره شرایط فعلی کرونا در تهران نیز بیان کرد: آخرین آمار روز دوشنبه نشان می‌دهد با فرایند رو به رشد در شاخص‌ها مواجه هستیم. دیروز بالغ بر ۱۴ هزار و ۸۰۰ مراجعه در حوزه سرپایی داشتیم و ۱۱۵۰ مورد جدید بستری کردیم و ۹۰۰ ترخیصی داشتیم و با این حساب مجموع بیماران بستری تهران به ۶۶۱۰ بیمار رسیده است که نسبت به روزهای قبل افزایش داشته است.
 
زالی همچنین گفت: البته شاخص مرگ و میر تهران هنوز خیلی متناسب با میزان مراجعه سرپایی افزایش نداشته است که می‌تواند به علت تأثیر تأخیری این موضوع باشد یا اینکه شاید در خیز پنجم چون سوش دلتا غالب است فقط سرایت پذیری افزایش یافته باشد زیرا برخی منابع علمی می‌گویند ممکن است است ویروس فی نفسه منجر به افزایش مرگ و میر نشود، به طور کلی این موضوع هنوز برایمان قابل تحلیل نیست و باید صبر کنیم.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14364 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير بازدید: 1593 ساعت: 3:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
4 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
5 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
6 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
7 دلیل ابتلای کودکان به سویه امیکرون ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
8 ثبت نام ۱۲ ساله ها برای واکسن کرونا آغاز شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
9 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
10 تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
11 اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.