انتقاد رئیس اتحادیه از برگزاری مجالس در دفاتر اسناد رسمی!/کرونا عده ای از تالارداران را ورشکست کرده است


نائب رئیس اتاق اصناف تهران از ورشکستگی برخی از اعضای اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در پی تعطیلی های مداورم کرونایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، خسرو ابراهیمی‌نیا نائب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در مورد وضعیت فعلی سالن‌های پذیرایی با گذشت نزدیک به 2سال از همه‌گیری ویروس کرونا گفت: در شرایط کنونی سالن‌های پذیرایی به هیچ وجه وضعیت خوبی ندارند. متأسفانه یک سال و نیم قبل تصمیمی برای تعطیلی سالن‌های پذیرایی گرفته شد و به نظر می‌رسد، این تصمیم خیلی کارشناسانه نبوده است زیرا مسئولان سالن‌های پذیرایی، مکان کارشان را به سرویس‌های بهداشتی متعدد و مناسب و پرسنل آموزش‌دیده مجهز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سالن داران متخصصان برگزاری مجالس هستند اظهار داشت: تالارهای پذیرائی با توجه به برخورداری از سالن‌های بزرگی که امکان حفظ فاصله اجتماعی را فراهم کرده‌اند، شرایط لازم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را دارند. 

خسرو ابراهیمی‌نیا در ادامه تصریح کرد: متأسفانه با تعطیلی سالن‌های پذیرایی برخی از اعضای اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران کاملا ورشکسته شدند و شاهد درگیری برخی از مالکان و مستأجران بودیم.در همین مدت فرهنگ مردم عوض شد به گونه‌ای که آنها مهمانی‌هایشان را در باغ‌های اطراف تهران و دفاتر اسناد رسمی کشور برگزار می‌کنند.

وی با نگاهی انتقادی ادامه داد: امروزه برخی از دفاتر اسناد رسمی کشور اگرچه تابلوی دفترخانه را در سردر مرکز کارشان وصل کرده‌اند اما مراسم‌هایی را برگزار می‌کنند.آنها فاقد تجهیزات مناسب بودند و به گونه‌ای موجب گسترش ابتلا به ویروس کرونا شدند.

به هر جهت ما امیدواریم که با توجه به وعده‌های رئیس جمهور فعلی، میزان و درصد واکسیناسیون اقشار مختلف جامعه به اندازه‌ای برسد که شاهد گشایش و رونق  سالن‌های پذیرایی باشیم.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در پاسخ به اینکه شنیده شده است که برخی از تالارهای پذیرایی تغییر کاربری داده‌اند، گفت: تغییر کاربری برخی از تالارهای پذیرایی درست است اما تعداد افرادی که اقدام به این کار کرده‌اند،زیاد نیست.

 

خبرنگار: نسرین خدایاری

بازگشت به صفحه نخست 

 




کد: 14436 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور بازدید: 1612 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
2 رونمایی از سند امنیت غذایی در آینده ای نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۰ فروردين
3 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
4 همه چیز درباره تناسب اندام سیروان خسروی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
5 گزارش تصویری از نمایشگاه ضیافت رمضان ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
6 گزارش تصویری / سفره خانه سنتی و تاریخی خیام ۱۳۹۱ دوشنبه ۷ فروردين
7 تهیه و توزیع آش نذری در شیراز ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن
8 گزارش تصویری / سماورسازان دیروز؛ تعمیرکاران امروز ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن
9 بازدید رییس سازمان میراث فرهنگی از غرفه لقمه ۱۳۸۷ دوشنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قرص‌های لاغری واقعا معجزه می‌كنند؟ این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌كردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌كنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
روزانه چقدر میوه بخوریم؟ + جدول راهنما یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه زیاده روی در مصرف نوبرانه ها موجب بروز دل درد می شود، توصیه کرد: افراد روزانه 2 تا 3 واحد میوه با رعایت تنوع در بین وعده های غذایی مصرف کنند.