انتقاد رئیس اتحادیه از برگزاری مجالس در دفاتر اسناد رسمی!/کرونا عده ای از تالارداران را ورشکست کرده است


نائب رئیس اتاق اصناف تهران از ورشکستگی برخی از اعضای اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در پی تعطیلی های مداورم کرونایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، خسرو ابراهیمی‌نیا نائب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در مورد وضعیت فعلی سالن‌های پذیرایی با گذشت نزدیک به 2سال از همه‌گیری ویروس کرونا گفت: در شرایط کنونی سالن‌های پذیرایی به هیچ وجه وضعیت خوبی ندارند. متأسفانه یک سال و نیم قبل تصمیمی برای تعطیلی سالن‌های پذیرایی گرفته شد و به نظر می‌رسد، این تصمیم خیلی کارشناسانه نبوده است زیرا مسئولان سالن‌های پذیرایی، مکان کارشان را به سرویس‌های بهداشتی متعدد و مناسب و پرسنل آموزش‌دیده مجهز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سالن داران متخصصان برگزاری مجالس هستند اظهار داشت: تالارهای پذیرائی با توجه به برخورداری از سالن‌های بزرگی که امکان حفظ فاصله اجتماعی را فراهم کرده‌اند، شرایط لازم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را دارند. 

خسرو ابراهیمی‌نیا در ادامه تصریح کرد: متأسفانه با تعطیلی سالن‌های پذیرایی برخی از اعضای اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران کاملا ورشکسته شدند و شاهد درگیری برخی از مالکان و مستأجران بودیم.در همین مدت فرهنگ مردم عوض شد به گونه‌ای که آنها مهمانی‌هایشان را در باغ‌های اطراف تهران و دفاتر اسناد رسمی کشور برگزار می‌کنند.

وی با نگاهی انتقادی ادامه داد: امروزه برخی از دفاتر اسناد رسمی کشور اگرچه تابلوی دفترخانه را در سردر مرکز کارشان وصل کرده‌اند اما مراسم‌هایی را برگزار می‌کنند.آنها فاقد تجهیزات مناسب بودند و به گونه‌ای موجب گسترش ابتلا به ویروس کرونا شدند.

به هر جهت ما امیدواریم که با توجه به وعده‌های رئیس جمهور فعلی، میزان و درصد واکسیناسیون اقشار مختلف جامعه به اندازه‌ای برسد که شاهد گشایش و رونق  سالن‌های پذیرایی باشیم.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران در پاسخ به اینکه شنیده شده است که برخی از تالارهای پذیرایی تغییر کاربری داده‌اند، گفت: تغییر کاربری برخی از تالارهای پذیرایی درست است اما تعداد افرادی که اقدام به این کار کرده‌اند،زیاد نیست.

 

خبرنگار: نسرین خدایاری

بازگشت به صفحه نخست 

 




کد: 14436 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور بازدید: 1722 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
3 رونمایی از سند امنیت غذایی در آینده ای نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۰ فروردين
4 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
5 همه چیز درباره تناسب اندام سیروان خسروی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
6 گزارش تصویری از نمایشگاه ضیافت رمضان ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
7 گزارش تصویری / سفره خانه سنتی و تاریخی خیام ۱۳۹۱ دوشنبه ۷ فروردين
8 تهیه و توزیع آش نذری در شیراز ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن
9 گزارش تصویری / سماورسازان دیروز؛ تعمیرکاران امروز ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن
10 بازدید رییس سازمان میراث فرهنگی از غرفه لقمه ۱۳۸۷ دوشنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟ یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.