راه‌اندازی مرکز نوآوری رسانه‌ نقطه عطفی در توسعه ارتباطات نوین


پایگاه خبری لقمه: پنجمین نشست از سلسله نشست‌های کافه رسانه با حضور مدیرکل روابط عمومی شرکت ملی پست و جمعی از مدیران پایگاه‌های خبری دوشنبه، اول آذرماه 1400 در محل موزه ارتباطات تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسن عمیدی مدیرکل دفتر مدیرعامل و مدیر روابط عمومی شرکت ملی پست و رئیس موزه ارتباطات در پنجمین نشست کافه رسانه حضور یافت و پس از بیان تاریخچه مختصری از این موزه ضمن اشاره به این موضوع که “رسانه” بخش عمده حوزه ارتباطات است، گفت: یکی از اهداف ما در حوزه موزه ارتباطات این است که اولین مرکز نوآوری رسانه را در کل کشور تاسیس کنیم.
 
عمیدی افزود: به دلیل اینکه دنیای آینده حوزه ارتباطات و رسانه حول محور “فناوری” قرار گرفته است، لذا فناوری و مراکز نوآورانه و شتاب‌دهی ما را در به روز بودن و بهره‌گیری از دانش روز دنیای رسانه و تولید محتوای با کیفیت‌ کمک خواهند کرد که در ذیل این موضوع چند کار دیگر نیز باید صورت گیرد که آموزش و اطلاع‌رسانی در این زمره قرار می‌گیرد.
 
وی با توجه به نقش اثربخش پایگاه‌های خبری اذعان داشت: مدیران پایگاه‌های خبری به منظور پیشبرد اهداف آینده باید اتحاد و وحدت رویه را در پیش گیرند و از پراکندگی در این زمینه خودداری کرده و مناسب است در حوزه‌های مالی، صنفی و…. این وحدت رویه را حفظ کنند.
 
رئیس موزه ارتباطات در ادامه افزود: پیشنهاد من در کافه رسانه اینست که بتوانیم در این مکان رویدادهای مربوط به نوآوری رسانه‌ای را برگزار نماییم که اولویت اصلی ما در این زمینه راه‌اندازی مرکز شتاب‌دهی در حوزه رسانه است.
 
وی با اشاره به فضای ۱۸ هزار متری موزه ارتباطات گفت: افق دید ما این است که در آینده نه چندان دور از این فضای بزرگ در جهت خدمت به حوزه رسانه و ارتباطات بهره گیریم و درصورت تبدیل این فضا به پارک علم و فناوری، این پتانسیل وجود دارد تا مکانی برای تشکیل جلسات و گفتگوهای صنفی حوزه ارتباطات باشد و ما در این زمینه به دنبال سهم‌خواهی نخواهیم بود.
 
عمیدی در ادامه افزود: ما باید علم خود را در حوزه فناوری بالا برده و برای آنکه از بستر جامعه عقب نمانیم ضرورت دارد پادکست با محتوا و با کیفیت را که پاسخگوی نیاز نسل جدید است تولید کنیم و برای نیل به این مقصود ابتدا مرکز نوآوری شکل گیرد تا دولت حمایت‌های خود را درخصوص تجهیزات، فضا و نیروی انسانی، تامین کند.
 
رییس روابط عمومی شرکت ملی پست ایران یادآور شد: اعطای وام از دیگر تسهیلاتی است که درصورت تاسیس مرکز شتاب‌دهی توسط دولت انجام می‌شود و مدیران رسانه می‌توانند در این خصوص مطالبه‌گر باشند. همچنین، فناوری “زبان” خودش را دارد و باید این زبان را دانست تا ارتباطات شکل گیرد.
 
وی در پایان تاکید کرد: وظیفه معاونت پارک ریاست جمهوری این است که پارک فناوری وزارت ارتباطات را راه‌اندازی کند و ما نیز درتلاشیم طی جلسات آینده و با تبیین نقشه راه به این مهم دست یابیم.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14500 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر بازدید: 2251 ساعت: 4:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
4 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
5 اتحادیه کافی شاپ‌های تهران: پخش «بازی تاج و تخت» غیرقانونی است ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
6 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
7 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
8 حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
9 کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
10 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!