سرآشپز رضا جعفریان متولد 25 شهریورماه 1357 از جمله سرآشپزهای با تجربه و دارای مهارت بالا در کار آشپزی است. وی تحصیلاتش را در رشته کامپیوتر گذرانده است اما از انجا که به حرفه آشپزی علاقه مند بوده به این تخصص به طور حرفه ای ورود پیدا کرده است. پیج فضای مجازی سرآشپز جعفریان reza_jafariyan.chef است. وی سهامدار و سرآشپز کافه رستوران برگرهال @burgerhall واقع در میدان فرهنگ یوسف آباد خیابان 38 است .گفت وگویی با این جوان موفق ترتیب داده ایم که از نگاهتان میگذرد: لقمه: چطور شد که رشته تحصیلی شما با کارتان متفاوت است؟ سرآشپز رضا جعفریان: به هر حال من فکر میکنم بسیاری از افراد رشته ای که در دانشگاه میگذرانند ارتباط آنچنانی با مهارت و علاقهشان ندارد. بر همین اساس من هم از همان ابتدا، به کار آشپزی بسیار علاقه داشتم و در نهایت تصمیم گرفتم که به دنبال علاقه ام بروم. برای همین دورههای زیادی را پشت سرگذاشتم تا با علم وارد این حرفه شوم. لقمه: در دوران مدرسه، در کلاس انشاء چه شغلی را دوست داشتید انتخاب کنید؟ سرآشپز رضا جعفریان: من مثل خیلی از پسرهای دیگر عاشق خلبانی بودم اما بنا به مقتضیات سن و سال، تصمیماتم تغییر پیدا کرد و در نهایت سرآشپز شدم. لقمه: مهمترین خصوصیات یک سرآشپز خوب چیست؟ سرآشپز رضا جعفریان: اولین فاکتور یک سرآشپز خوب علاقه و در پی آن داشتن اعتماد به نفس در تمامی مراحل کار آشپزی است و اینکه بدون ترس و واهمه این حرفه را ادامه بدهی. من به اخلاق مداری در کار بسیار معتقد هستم و خداراشکر، سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم. لقمه: در چه زمینههایی فعالیت دارید؟ سرآشپز رضا جعفریان: من غذاهای فرنگی و ملل را بیشتر دنبال کردم به دلیل علاقه مندی و تنوع بالایی که غذاهای ملل دارد و تخصص زیادی در غذای گریل دارم. لقمه: چقدر به گارنیش علاقه مند هستید؟ سرآشپز رضا جعفریان: به اعتقاد من گارنیش حرف اول را در هنر آشپزی میزند هم به دلیل زیبایی و مهمتر از همه جذب مشتری؛ که من از آن به عنوان احترام به سلیقه و شخصیت مشتری یاد میکنم. با گارنیش غذا میتوان حتی اشتهای یک مشتری را بهتر کرد چرا که زیبایی غذا بسیار به خوردن کمک میکند.
لقمه: رمز موفقیت خود را در چه میدانید؟ تمرین تمرین تمرین. لقمه: خلاقیت چقدر در کار شما مهم است؟ سرآشپز رضا جعفریان: دنیای آشپزی دنیای بسیار وسیعی از ترکیبها است؛ اما قرار نیست وسعت آشپزی برای ما خیلی دارای اهمیت باشد. بلکه این هنر خلاقیت یک سرآشپز است که تنوع خاصی به غذا میبخشد. سرآشپزهایی موفق هستند که بیشتر از همه خلاقیت داشته باشند. به طور مثال مزه دار کردن غذا خود یک خلاقیت و هنر در آشپزی است که بسیار به خوشمزگی غذا کمک میکند و این به اعقتاد من، به علم و هوش یک سرآشپز بر میگردد. لقمه: در پایان چه صحبتی دارید؟ سرآشپز رضا جعفریان: جا دارد تشکر خیلی ویژه از استاد عزیزم، استاد حمید رنجبر داشته باشم که بسیار برای من زحمات زیادی کشیده اند؛ همچنین استاد باغستانی، که کمک شایانی به من کردند تا من موفق تر عمل کنم و خانواده خیلی خوبم به خصوص همسرم که پشتیبان من در این عرصه بود.
بازگشت به صفحه نخست