صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
>
چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟
چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟
پایگاه خبری لقمه: مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: در آبان ماه نسبت به ماههای دیگر جوجه بیشتری در سالنهای پرورش ریخته شده است و اگر نهادههای مورد نیاز واحدهای مرغداری به موقع تامین شود از اواسط آذرماه به بعد عرضه مرغ بیشتر از تقاضا خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، محمدعلی کمالی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه جوجهریزی در آبان ماه نسبت به ماههای دیگر ۵ تا ۶ میلیون بیشتر انجام شده، گفت: از طرفی بخشی از جوجههای وارداتی هم وارد سالنهای پرورش شده است و اگر نهاده به میزان کافی تامین شود طبیعتا تولید بیشتری خواهیم داشت.
وی ادامه داد: جوجه ریزیهایی که در آبان ماه انجام شده از ۱۵ آذر به بعد در بازار عرضه خواهد شد و وقتی عرضه بیشتر از تقاضا شود قیمت ها خود به خود کاهش می یابد.
مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه بر قیمت جوجه یکروزه نظارتی نمی شود، افزود: با وجود اینکه جوجه یکروزه هم مانند مرغ گوشتی ذرت و کنجاله سویای دولتی دریافت میکند و بایستی با نرخ مصوب در بازار عرضه شود ولی چنین اتفاقی نمی افتد و جوجه یکروزه بالاتر از نرخ مصوب به مرغداران تحمیل می شود.
وی تصریح کرد: همیشه فشارهای دستگاه نظارتی بر واحدهای مرغ گوشتی بوده که نرخ مصوب را رعایت کنند ولی به این نکته توجه نمی شود که نهاده ها هم بایستی با قیمت مصوب به دست مرغدار برسد. که متاسفانه نمی رسد.
کمالی در پایان گفت: دولت قیمت مصوب مرغ تازه را ۱۹ هزار و۷۰۰ تومان تعیین کرده است در حالی که قیمت تمام شده تولید برای مرغداران با جوجه ۵۲۰۰ تومانی ۱۹ هزار و۹۰۰ تومان است. این یعنی اگر مرغداران بتوانند جوجه با این قیمت پیدا کنند باز هم در فروش هر کیلو مرغ زنده ۲۰۰ تومان ضرر می کنند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14513
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
بازدید:
1543
ساعت:
9:07 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2
کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانههای شهر درگهان
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3
قیمت تخممرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4
دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
5
اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
6
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
8
آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
9
برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10
قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
11
پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمانهای خانگی سرماخوردگی
پاتوژنهای مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...
5 اشتباه رایج خانوادهها در رستورانهای فستفود
بعضی خانوادهها عادت دارند هر روز فستفود بخورند ا...
روش پخت گل کلم
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟
آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
ماهیان دریایی سالمترند یا پرورشی؟!
در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستمهای تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آبها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرفکنندگان به ماهیان پرورشی است.
خودتان دندان هایتان را سفید کنید
برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است