مشترکان گاز خانگی کم‌مصرف پاداش می گیرند


پایگاه خبری لقمه: شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد مشترکان گاز خانگی در صورت کاهش مصرف، پاداش صرفه‌جویی دریافت می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سید جمال نور موسوی سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی این شرکت در این باره گفت: مشترکان گاز خانگی که در بازه زمانی ۱۶ آبان تا ۱۵ اسفند (دوره سرد سال) نسبت به دوره مشابه پارسال یک درصد کاهش مصرف داشته باشند، مشمول تخفیف یا همان پاداش صرفه‌جویی معادل ۳ واحد درصد در گازب‌های صورتحساب همان دوره خواهند شد.
 
نور موسوی افزود: در حوزه ابزار تشویقی مشترکان خانگی، بر اساس آئین‌نامه ابلاغی دولت به شرکت ملی گاز ایران، مشترکان خانگی که مصرف آن‌ها متعارف بوده و در پلکان اول تا سوم مصرف قرار گیرند، مشمول افزایش گازب‌ها نسبت به سال پیش نمی‌شوند و هزینه گاز مشترکان مطابق سال‌های پیش محاسبه می‌شود.
 
سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: تشویق بعدی این است که مشترکان خانگی که مصرف گاز آن‌ها در بازه زمانی ۱۶ آبان تا ۱۵ اسفند هر سال نسبت به دوره مشابه سال پیش کمتر شود، به ازای هر یک درصد کاهش، مشمول تخفیف یا همان پاداش صرفه‌جویی معادل ۳ واحد درصد در گازب‌های صورتحساب همان دوره خواهند شد که این تخفیف تا سقف ۴۵ درصد امکان‌پذیر است.
 
نور موسوی در پایان سخنان خود با بیان اینکه ۲۹ میلیون واحد خانگی داریم، تصریح کرد: این تشویق‌ها در حالی است که برای مشترکان پرمصرف نیز ابزار بازدارندگی در نظر گرفته شده که بر این اساس، مشترکان پرمصرفی که از پله چهارم تا پله دوازدهم قرار گرفته و مصرف نامتعارف داشته باشند، مشمول افزایش تعرفه خواهند شد که این افزایش تعرفه برای مشترکان بد مصرف که در پلکان‌های بالای جدول قرار می‌گیرند، بیشتر از دیگران خواهد بود.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14532 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر بازدید: 1448 ساعت: 7:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
2 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 انفجار کپسول گاز در یک رستوران تهرانی/۷ نفر مصدوم شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید ۱۴۰۱ دوشنبه ۳ مرداد
6 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
7 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
8 ایرانیان ۲۳۳ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی را در یکسال سوزاندند ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
9 چگونه دستگاه گریل را تمیز کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 6 هشدار قبل از گاز زدن میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
برگزاری مراسم شب یلدا تزریق گونه‌ای از فرهنگ و امید به خانواده است پایگاه خبری لقمه: یک تاریخ نگار گفت: شب یلدا در عمق مطلب یک اندیشه جهانی و انسانی بزرگی است که این اندیشه تقریبا امروز در تمام جهان جاری است.
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.