توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، بر ممنوعیت عرضه نوشابه های گازدار در غذاخوری های دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی دل پیشه رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان با بیان اینکه الگوی بیماری‌ها مدت زمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماری‌های عفونی به غیر واگیر بدل شده است، گفت: یکی از راه‌های کنترل شیوع بیماری‌های غیر واگیر بررسی دوره‌ای سلامت و تأمین محیط کار سالم در بخش‌های اداری است که موجب افزایش بهره وری کارمندان هم خواهد شد.

 
دل پیشه با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار کرد: در همین راستا و بر اساس مصوبات، تمام دستگاه‌های اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است اقدام کنند و هر ۶ ماه یک بار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
 
وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابه‌های گازدار در غذا خوری ها خودداری کنند، بیان کرد: متأسفانه به رغم توصیه‌ها در بسیاری از دستگاه‌ها هنوز نوشابه گازدار در وعده‌های غذایی که به کارمندان ارائه می‌شود، توزیع می‌شود در حالی که باید از آب و دوغ‌های بدون گاز استفاده شود.
 
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین همه دستگاه‌ها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغن‌های دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایین‌تر از ۱۰ درصد و همچنین از نمک‌های یددار تصفیه شده استفاده کنند.
 
دل پیشه در پایان اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعاً در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردم دارند، تأمین کنیم.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14316 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد بازدید: 1763 ساعت: 5:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید ۱۴۰۱ دوشنبه ۳ مرداد
5 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
6 بیماران کرونایی این غذاها را نخورند ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
7 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 ارتباط نوشابه های انرژی زا با سلامت مغز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه‌ غذایی عروس و دامادها تجربه‌ی عروس و داماد شدن تجربه‌ی زیبا و در عین حال استرس‌زایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.