رشد 41درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو شانگهای


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی گمرک اعلام کرد: در 11 ماهه امسال، 48میلیون و 903هزار تن کالا بین ایران و اعضای شانگهای تبادل شد که نسبت به مدت مشابه 31درصد در ارزش تجارت و 41درصد در صادرات رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک همزمان با موافقت اعضای شانگهای با ساز و کار عضویت دائم ایران در این سازمان، اظهار داشت: عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و سرعت بخشی در فرایند عضویت دائم در این سازمان، می تواند باعث افزایش چشم گیر تجارت ایران با اعضای شانگهای و شرکای آنها در جهان شود به ویژه اینکه سه قدرت بزرگ اقتصادی دنیا در این سازمان عضو هستند که سهم قابل توجهی از اقتصاد جهانی را در اختیار دارند.

 

وی افزود: در 11 ماهه سال 1400، تجارت‌ کشورمان با 11 عضو  شانگهای 48میلیون و 903هزار و 123تن، به ارزش 32میلیارد و 712میلیون و 233هزار و 273دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 31درصدی داشته است.

 

لطیفی در خصوص میزان صادرات کشور به اعضای شانگهای توضیح داد: 40میلیون و 642هزار و 272تن کالای ایرانی به ارزش 18میلیارد و 295میلیون و 637هزار و 304 دلار در 11ماه سال 1400به اعضای سازمان همکاری های شانگهای صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 41درصد افزایش داشته است.

 

وی افزود: چین باخرید  12میلیارد و 634میلیون دلار، افغانستان با یک میلیارد و 655میلیون دلار،هند با یک میلیارد و 634میلیون دلار،پاکستان با یک میلیارد و 129میلیون دلار،روسیه با 439میلیون دلار، پنج مقصد نخست کالاهای ایرانی در بین اعضای شانگهای بودند.

 

لطیفی در  ادامه گفت: ازبکستان با خرید 368میلیون دلار، قزاقستان با  165میلیون دلار، تاجیکستان با 79میلیون دلار، قرقیزستان با 74میلیون دلار، بلاروس با 16میلیون دلار و مغولستان با 483هزار دلار به ترتیب در رتبه های بعدی خرید کالاهای ایرانی در بین اعضای شانگهای قرار دارند. 

 

سخنگوی گمرک در خصوص میزان واردات از کشورهای عضو سازمان همکاری های شانگهای توضیح داد: چین با فروش 11میلیارد و 105میلیون دلار، روسیه با یک میلیارد و 451میلیون دلار،هند با یک میلیارد و 379میلیون دلار،پاکستان با 252میلیون دلارو ازبکستان با 110میلیون دلار، پنج مبدا نخست فروش کالاهای مورد نیاز کشور در بین اعضای شانگهای بودند. 

 

وی افزود: قزاقستان بافروش 56میلیون دلار، تاجیکستان با 31میلیون دلار، افغانستان با 18میلیون دلار، بلاروس با 10میلیون دلار، قرقیزستان با 3میلیون دلار و مغولستان با دو میلیون دلار، در رتبه های بعدی فروش کالا به ایران در سازمان همکاری های شانگهای قرار دارند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14673 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ اسفند بازدید: 1424 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
6 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
9 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
11 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.