عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران؛
شهرداری در مصرف منابع آبی روش صرفه‌جویانه داشته باشد


پایگاه خبری لقمه: عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف آب در تهران از شهرداری خواست تا در مصرف منابع آبی روش صرفه‌جویانه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، جعفر شربیانی در پنجاه و پنجمین جلسه شورای شهر تهران در تذکر خود با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف آب در تهران با توجه به نامناسب بودن وضعیت ذخایر آب در پایتخت گفت: بر اساس آمار و ارقامی که منتشر می‌شود از لحاظ ذخایر آبی وضعیت خوبی نداریم و باید به مردم یادآوری شود که وضعیت آب در سال جاری شرایط ویژه‌ای است و اگر الگوی مصرف تغییر نکند تابستان با ذخیره‌بندی مواجه خواهیم شد.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: مسئولان مربوطه از وزارت نیرو و آب منطقه‌ای به شورا دعوت شوند که اطلاع‌رسانی در خصوص الگوی مصرف و تببین وضعیت برای مردم در زمینه مصرف آب انجام و روش‌های جدیدی اتخاذ شود؛ چرا که روش‌های پیشین پاسخ‌گو نبوده است.

وی عنوان کرد: باید در کار مردم قرار بگیریم و با توجه به ظرفیت گسترده آموزشی شهرداری، از این ظرفیت برای اطلاع‌رسانی در خصوص مصرف آب استفاده کنیم هرچند در این زمینه صدا و سیما نیز نقش ویژه‌ای دارد.

شربیانی اظهار کرد: درخواست ما از شهرداری این است که در مصرف منابع آبی روش صرفه‌جویانه داشته باشد و گزارش عاجلانه در این خصوص ارائه دهد و به نوعی شهرداری نهادی باشد که در این زمینه پیش قدم بوده است.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14713 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين بازدید: 1510 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
2 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 عده‌ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت پزشکیان اعلام وصول شد + اسامی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
8 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
9 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
10 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سلاح‌ورزی برکنار شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.