شورای عالی نظام پزشکی در نامه‌ای به رئیس جمهور؛
عده‌ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند


شورای عالی نظام پزشکی در نامه ای به رئیس جمهور، نوشت: عده ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند و ما درخواست داریم که برخورد کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شورای عالی نظام پزشکی، در نامه‌ای به مسعود پزشکیان رئیس جمهور، نوشت: اخیراً متنی برخلاف اخلاق و دین و ادب دریکی از شبکه‌های اجتماعی با محتوای اهانت به شأن علم، رئیس کل سازمان نظام پزشکی و نیز سازمان نظام پزشکی منتشر شده است.

آن را شایسته پاسخ مستقیم نمی‌بینیم و شِکوِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِه را به پیشگاه آن مقام عالی عرضه می‌داریم تا که اساس را چاره کنید.

خواهشمندم با تکیه بر رویکرد آن دولتِ پای گرفته بر پاینده تخصص و تعهد، موضوع را به طریق مقتضی امر به پیگیری فرمائید.

آقای رئیس جمهور! جنابعالی که خود از دانایان خبره و مسلط بر وجوه متعالی دانش پزشکی هستید، اینگونه تهاجم کور به ساحت پرتلؤلؤ علم و متولیان علم را برنتابید.

ضروری است توسط آن دولت، تفاوت بین علم و شبه علم بر مردمان واضح گردد، و مانع از تقلیل جایگاه سواد به شطحیات نامستند شود. بی تردید جولان ژاژ خایان که هجمه خود را عامدانه بر سلامت مردم نشانه گرفته اند در دوران زعامت شما پذیرفته نیست.

سازمان نظام پزشکی، قدیمی ترین و گسترده‌ترین سازمان رسمی کشور مستظهر به قانون مجلس و حکم رئیس جمهور است. هرگونه توهین، دولت را مکلف به حمایت بدیهی و قانونی و منطقی از آن می‌سازد، مقتضی است بر آن دستور فرمائید.

می‌دانیم که ادبیات هرکس برخاسته از نوع موجودات فعال در ذهن اوست و اسامی و مناصب شایسته خود را بر قلم جاری و بر دیگران نصیب می‌کند، ولی؛ اقدام به تحریک و شورانیدن مردم و ایجاد اغتشاش ذهنی و تشویش اذهان عمومی، فرمانی متناسب بر عهده حاکم گذارده است، دریغ نورزید.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15582 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 500 ساعت: 3:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
4 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
7 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
8 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.