سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد


بر اساس نتایج یک مطالعه، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می‌آیند، در طول سال اول زندگی‌شان بیشتر از سایر نوزادان دچار آلرژی غذایی نمی‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، برای این مطالعه، محققان استرالیایی داده‌های بیش از ۲۰۰۰ نوزاد در استرالیا را تجزیه و تحلیل کردند. ۳۰ درصد از طریق زایمان بدنیا آمده بودند. میزان آلرژی غذایی در ۱۲ ماهگی در میان نوزادانی که با سزارین به دنیا آمدند ۱۲.۷ درصد بود، در حالی که این میزان در بین نوزادانی که از طریق زایمان واژینال به دنیا آمدند ۱۳.۲ درصد بود.

 
«راشل پیترز»، یکی از نویسندگان این مطالعه از مؤسسه تحقیقاتی کودکان مرداک در ملبورن استرالیا، گفت: «تصور می‌شد که عدم قرار گرفتن در معرض باکتری‌های واژن مادر ممکن است نوزادان سزارین شده را در معرض افزایش خطر ابتلاء به آلرژی غذایی قرار دهد.»
 
وی افزود: «سیستم ایمنی نوزاد در دوران نوزادی به سرعت رشد می‌کند و نوع زایمان ممکن است در رشد طبیعی سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد کند.»
 
«نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند کمتر در معرض باکتری‌های روده و واژن مادر قرار دارند که بر ترکیب میکروبیوم و رشد سیستم ایمنی کودک تأثیر می‌گذارد. با این حال، به نظر نمی‌رسد که این مسئله نقش مهمی در ایجاد آلرژی غذایی ایفا کند.»
 
در مطالعه‌ای مرتبط، پیترز و همکارانش دریافتند که ۳۰ درصد از حساسیت به بادام زمینی و ۹۰ درصد از آلرژی به تخم مرغ به طور طبیعی تا ۶ سالگی برطرف می‌شود. اما نوزادان مبتلا به اگزما زودهنگام و شدید و آلرژی‌های متعدد کمتر احتمال دارد که آلرژی شأن به تخم مرغ و بادام زمینی افزایش یابد.
 
به گفته پیترز، «این نوزادان باید برای آزمایش‌های اولیه در جهت ارزیابی درمان‌های جدید آلرژی غذایی، مانند ایمونوتراپی خوراکی، مورد هدف قرار گیرند.»

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14821 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد بازدید: 845 ساعت: 11:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
2 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
3 چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 چرا آب دریا برای سلامت بدن مفید است؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
8 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
10 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.