سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد


بر اساس نتایج یک مطالعه، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می‌آیند، در طول سال اول زندگی‌شان بیشتر از سایر نوزادان دچار آلرژی غذایی نمی‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، برای این مطالعه، محققان استرالیایی داده‌های بیش از ۲۰۰۰ نوزاد در استرالیا را تجزیه و تحلیل کردند. ۳۰ درصد از طریق زایمان بدنیا آمده بودند. میزان آلرژی غذایی در ۱۲ ماهگی در میان نوزادانی که با سزارین به دنیا آمدند ۱۲.۷ درصد بود، در حالی که این میزان در بین نوزادانی که از طریق زایمان واژینال به دنیا آمدند ۱۳.۲ درصد بود.

 
«راشل پیترز»، یکی از نویسندگان این مطالعه از مؤسسه تحقیقاتی کودکان مرداک در ملبورن استرالیا، گفت: «تصور می‌شد که عدم قرار گرفتن در معرض باکتری‌های واژن مادر ممکن است نوزادان سزارین شده را در معرض افزایش خطر ابتلاء به آلرژی غذایی قرار دهد.»
 
وی افزود: «سیستم ایمنی نوزاد در دوران نوزادی به سرعت رشد می‌کند و نوع زایمان ممکن است در رشد طبیعی سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد کند.»
 
«نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند کمتر در معرض باکتری‌های روده و واژن مادر قرار دارند که بر ترکیب میکروبیوم و رشد سیستم ایمنی کودک تأثیر می‌گذارد. با این حال، به نظر نمی‌رسد که این مسئله نقش مهمی در ایجاد آلرژی غذایی ایفا کند.»
 
در مطالعه‌ای مرتبط، پیترز و همکارانش دریافتند که ۳۰ درصد از حساسیت به بادام زمینی و ۹۰ درصد از آلرژی به تخم مرغ به طور طبیعی تا ۶ سالگی برطرف می‌شود. اما نوزادان مبتلا به اگزما زودهنگام و شدید و آلرژی‌های متعدد کمتر احتمال دارد که آلرژی شأن به تخم مرغ و بادام زمینی افزایش یابد.
 
به گفته پیترز، «این نوزادان باید برای آزمایش‌های اولیه در جهت ارزیابی درمان‌های جدید آلرژی غذایی، مانند ایمونوتراپی خوراکی، مورد هدف قرار گیرند.»

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14821 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد بازدید: 925 ساعت: 11:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
2 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
3 چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 چرا آب دریا برای سلامت بدن مفید است؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
8 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
10 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.