سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد


بر اساس نتایج یک مطالعه، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می‌آیند، در طول سال اول زندگی‌شان بیشتر از سایر نوزادان دچار آلرژی غذایی نمی‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، برای این مطالعه، محققان استرالیایی داده‌های بیش از ۲۰۰۰ نوزاد در استرالیا را تجزیه و تحلیل کردند. ۳۰ درصد از طریق زایمان بدنیا آمده بودند. میزان آلرژی غذایی در ۱۲ ماهگی در میان نوزادانی که با سزارین به دنیا آمدند ۱۲.۷ درصد بود، در حالی که این میزان در بین نوزادانی که از طریق زایمان واژینال به دنیا آمدند ۱۳.۲ درصد بود.

 
«راشل پیترز»، یکی از نویسندگان این مطالعه از مؤسسه تحقیقاتی کودکان مرداک در ملبورن استرالیا، گفت: «تصور می‌شد که عدم قرار گرفتن در معرض باکتری‌های واژن مادر ممکن است نوزادان سزارین شده را در معرض افزایش خطر ابتلاء به آلرژی غذایی قرار دهد.»
 
وی افزود: «سیستم ایمنی نوزاد در دوران نوزادی به سرعت رشد می‌کند و نوع زایمان ممکن است در رشد طبیعی سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد کند.»
 
«نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند کمتر در معرض باکتری‌های روده و واژن مادر قرار دارند که بر ترکیب میکروبیوم و رشد سیستم ایمنی کودک تأثیر می‌گذارد. با این حال، به نظر نمی‌رسد که این مسئله نقش مهمی در ایجاد آلرژی غذایی ایفا کند.»
 
در مطالعه‌ای مرتبط، پیترز و همکارانش دریافتند که ۳۰ درصد از حساسیت به بادام زمینی و ۹۰ درصد از آلرژی به تخم مرغ به طور طبیعی تا ۶ سالگی برطرف می‌شود. اما نوزادان مبتلا به اگزما زودهنگام و شدید و آلرژی‌های متعدد کمتر احتمال دارد که آلرژی شأن به تخم مرغ و بادام زمینی افزایش یابد.
 
به گفته پیترز، «این نوزادان باید برای آزمایش‌های اولیه در جهت ارزیابی درمان‌های جدید آلرژی غذایی، مانند ایمونوتراپی خوراکی، مورد هدف قرار گیرند.»

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14821 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد بازدید: 1005 ساعت: 11:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
2 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
3 چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 چرا آب دریا برای سلامت بدن مفید است؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
8 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
10 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.