صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
هزینه خانوارها ۵۴ درصد افزایش یافته است
نسبت به سال گذشته؛
هزینه خانوارها ۵۴ درصد افزایش یافته است
پایگاه خبری لقمه: گزارشهای رسمی نشان میدهد که خانوارها برای تامین کالا و خدمات مورد نظر خود بهطور متوسط ۵۴ درصد در تیرماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته بیشتر هزینه کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، تازهترین اعلام مرکز آمار در رابطه با تغییرات تورم در خردادماه امسال از این حکایت دارد که نرخ تورم سالانه با افزایش ۱.۱ درصدی به ۴۰.۵ درصد رسیده است. بررسی جزئیات این گزارش حاکی از آن است که هزینه خانوارها ۵۴ درصد افزایش یافته است. به عبارتی خانوارها برای تامین کالا و خدمات مورد نظر خود بهطور متوسط ۵۴ درصد در تیرماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته بیشتر هزینه کردهاند.
این در حالی است که در خردادماه امسال، با توجه به اصلاح نرخ ارز واردات و حذف ارز ترجیحی از واردات کالاهای اساسی که در اردیبهشت ماه اتفاق افتاد، شاخصهای تورم با افزایش همراه شده بود؛ به گونهای که تورم نقطهای با رشد بیش از ۱۳ درصدی به ۵۲.۵ درصد و تورم ماهانه با رشد ۸.۷ درصدی به ۱۲.۲ درصد افزایش یافته بود. بیشترین افزایش تورم در خردادماه در کالاهای مرتبط با ارز ۴۲۰۰ اتفاق افتاد و گروههای حاوی گوشت مرغ، تخم مرغ، لبنیات، روغن و البته رستوران و هتل که به اقلام اساسی وارداتی با ارز ترجیحی ارتباط داشتند با افزایش تورم بیشتری مواجه شدند. اما در تیرماه نیز عمدتا همین اقلام با رشد بیشتر تورم مواجه بوده است؛ هر چند که در برخی موارد از سرعت رشد تورم آنها نسبت به خرداد تا حدودی کم شده است.
بررسی آمار نشان میدهد که قیمت خوراکیها و آشامیدنیها در تیرماه به طور متوسط ۸۷ درصد نسبت به پارسال بیشتر شده است که این افزایش هزینه برای خوراکیها به ۹۰.۲ درصد میرسد.
"روغن و چربیها" با ۲۹۳.۱ درصد، "نان و غلات" با ۱۰۱.۱ درصد، گروه "شیر، پنیر و تخم مرغ" با ۱۱۹.۲ درصد، و "هتل و رستوران" با ۸۴.۷ درصد بالاترین تورم را داشتهاند. همچنین کمترین افزایش هزینه برای کالا و خدمات در تیرماه، با ۲۷.۸ درصد برای گروه "آب، برق و سوخت" و همچنین "چای، قهوه، کاکائو و نوشابه" با ۳۰.۲ درصد اختصاص داشته است.
بیشترین افزایش قیمت نسبت به خردادماه نیز مربوط به گوشت قرمز و ماکیان با ۱۱.۴ درصد و کمترین آن مربوط به سبزیجات با ۰.۳ درصد است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
14907
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ دوشنبه ۳ مرداد
بازدید:
1011
ساعت:
3:52 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3
تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
4
هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟
۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
5
چاههای مجاز دارای کنتور چقدر پول آب میدهند؟
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
6
رایگان شدن هزینه بستری ۳۰ میلیون ایرانی
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7
توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8
ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9
تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
10
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۳ خرداد
11
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد
پژوهشگران میگویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...
برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟
نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...
ورزش رمز سلامتی سالمندان
پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سه راهکار برای تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی
پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوستاندازی جدیدی در سیاستگذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
چطور چاقی را شکست دهیم؟
چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید
اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمیخواهید تن به رژیمهای سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كردهاند كه می تواند چربیهای بدن را بسوزاند.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند
یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است