بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران


پایگاه خبری لقمه: سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: نظام نامه امور حلال در نخستین جلسه شورای راهبردی حلال پس از بررسی تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از سازمان ملی استاندارد ایران، در نخستین جلسه شورای راهبردی حلال که با حضور مهدی اسلام پناه، معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران، پیش از ظهر امروز برگزار و نظام نامه امور حلال پس از بررسی تصویب شد.

معاون رییس جمهور در ابتدای این جلسه با گرامیداشت هفته دولت، تلاش شبانه‌روزی، سخت کوشی و انجام سفرهای بی نظیر استانی دولت مردمی سیزدهم را ستودنی دانست و گره نزدن اقتصاد  کشور را به نتایج برجام از جمله تمایزات این دولت برشمرد.

اسلام پناه در این جلسه به نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران اشاره کرد و گفت: این نظام نامه به منظور ایجاد وحدت رویه و ساختارمند کردن وظایف و ماموریت‌های این سازمان در امور حلال و همچنین تعیین جایگاه و سطوح سازمانی امور حلال و نحوه تعامل با سایر نهادها و ارکان در کل کشور تهیه شده است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که این سازمان را به‌عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال معرفی کرده است اظهار داشت: همه ارکان سازمان ملی استاندارد ایران باید قاطعانه برای اجرای این نظام نامه با یکپارچگی و وحدت رویه، برای تسریع در امور حلال کشور تلاش کنند.

اسلام پناه با بیان اینکه باید سایر نشان‌های حلال در کشور متمرکز شده و ذیل نشان حلال سازمان ملی استاندارد ایران تعریف شود افزود: برای رتبه‌بندی و گرید نشان‌ها باید اهتمام ورزید تا همه دارندگان نشان حلال در یک صف قرار نگیرند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، با اشاره به واگذاری صدور مجوز گواهی حلال به این سازمان گفت: با وجود ظرفیت بالای این بخش در بازارهای جهانی، ایران می‌تواند سهم عمده‌ای از تجارت حلال را به خود اختصاص دهد.

در ادامه آیت‌الله مبلغی به‌عنوان ناظر فقهی حلال کشور، همکاری و تعامل سازنده با سایر تشکل‌های ملی و بین‌المللی فعال در حوزه حلال  برای هم‌افزایی و تشریک مساعی و پرهیز از موازی کاری با استفاده از ظرفیت‌های این شورا را ضروری دانست.

در این جلسه نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران پس از بررسی و تبادل نظر به تایید اعضای شورای راهبردی حلال رسید.

به استناد تبصره 2 ماده 7 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران به‌عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال موظف است به‌منظور حصول اطمینان از انطباق استانداردهای حلال با موازین فقه اسلامی و نظارت بر اجرای آن یک فقیه مجتهد متجزی صاحب‌نظر در مسائل حلال به شورای نگهبان، پیشنهاد و پس از تایید فقهای شورای نگهبان با حکم رئیس سازمان برای چهار سال منصوب کند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14927 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور بازدید: 803 ساعت: 12:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
5 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
6 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
7 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
8 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 تحول لوازم برقی خانگی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۴ شهريور
10 بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.
یك پاتوق معروف یكی از پاتوق‌های معروف بازار، قهوه‌خانه حاج علی درویش، معروف به مبهوتیان است كه بیش از یك قرن قدمت دارد و قدیمی‌های بازار او را می‌شناسند.