آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟


متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافته‌اند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان می‌آید، محصولات غذایی و فرآورده‌های ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند.

به گزارش لقمه، كارشناسان دانشگاه استانفورد و مركز سیستم مراقبت‌های بهداشتی امور دامی «پالو آلتو» در این بازبینی‌ها تاكید كردند كه محصولات ارگانیك از نظر ویتامین‌ها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نكته مثبت آنها این است كه خیلی كمتر در معرض سموم و آفت‌كش‌ها و باكتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیك‌ قرار گرفته‌اند و از این نظر خطر كمتری سلامت مصرف‌كنندگان ارگانیك را تهدید می‌كند.

به گزارش رویترز، این كارشناسان 200 مطالعه قبلی را مورد بازبینی قرار داده و دریافته‌اند كه در مقدار ویتامین‌های موجود در محصولات خوراكی گیاهی و حیوانی ارگانیك و غیرارگانیك هیچ تفاوتی وجود ندارد اما تفاوت مهم‌تر این دو گروه محصول غذایی این است كه در فرآورده‌ها و غذاهای غیرارگانیك مقدار آفت‌كش‌ها و باكتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیك‌ها به مراتب بیشتر است.

گروهی از كارشناسان سلامت و محیط‌ زیست در دانشكده بهداشت عمومی هاروارد در این باره خاطرنشان كردند در حالی كه هنوز به طور قطع تاثیر این آفت‌كش‌ها و باكتری‌ها روی بدن انسان آشكار نشده اما مردم باید به طوركلی در هنگام انتخاب محصولات غذایی مختلف، مسئله عوارض تماس با این سموم و باكتری‌ها را در نظر داشته باشند و در خرید مواد غذایی بیشتر دقت كنند.


نقل از :ایسنا

کد: 1519 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 5373 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
2 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
4 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
5 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
6 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
7 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
11 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.