گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه


پایگاه خبری لقمه: ایران و جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برای گسترش همکاری‌های گردشگری به توافق رسیدند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری ایران و سرگی ایوانوف، رئیس کمیته گردشگری جمهوری تاتارستان در دیدار با یکدیگر توافق کردند به منظور توسعه روابط گردشگری، هیأت‌هایی از شرکت‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاتارستان روسیه را برای آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری دو طرف تبادل کنند.

 
اقدامات صورت‌گرفته برای تسهیل روادید برای اتباع دو کشور و برقراری پرواز مستقیم بین تهران و کازان (مرکز جمهوری تاتارستان)، برگزاری نشست‌های B2B، برپایی تورهای آشناسازی ویژه اصحاب رسانه و چهره‌های تاثیرگذار  از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این دیدار بود.
 
در این نشست که با حضور جمعی از مدیران شرکت‌های گردشگری جمهوری تاتارستان برگزار شد، جاذبه‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف معرفی شد که با استقبال شرکت‌های گردشگری تاتارستان روبه‌رو شد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 15206 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 937 ساعت: 2:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
8 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
10 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
11 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.