ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اعلام کرد: ایران با رتبه هشتم جهانی در بازار حلال، همچنان پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: در حالی که ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده غذای حلال در جهان شناخته نمی‌شود و در جایگاه چهلم قرار دارد، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای افزایش تولید و صادرات این محصولات در کشور وجود دارد. این امر می‌تواند کمک شایانی به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کند.

 
وی به رشد جهانی بازار حلال اشاره کرد و گفت: محصولات حلال در سطح بین‌المللی با استقبال فزاینده‌ای روبه‌رو هستند و بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز وارد این بازار شده‌اند. به‌عنوان نمونه، شرکت نستله بیش از ۱۰۰ خط تولید محصولات حلال در سطح جهانی راه‌اندازی کرده است، که نشان از روند رو به رشد این صنعت دارد.‌
 
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال تأکید کرد: اگرچه ایران در حوزه غذای حلال رتبه‌ای پایین‌تر از آنچه که باید داشته باشد، این امکان وجود دارد که با بهبود زیرساخت‌ها و توسعه سایر بخش‌های مرتبط، همچون داروسازی، مد و پوشاک و گردشگری حلال، سهم بیشتری از این بازار جهانی به دست آورده و جایگاه خود را تقویت کند.
 
وی همچنین از عملکرد ایران در بخش‌های دیگر بازار حلال از جمله مالی اسلامی، گردشگری حلال و داروسازی به‌عنوان نقاط قوت یاد کرد و اظهار داشت: ایران با رتبه سوم در بخش مالی اسلامی، رتبه ۱۵ در گردشگری حلال، و رتبه ۱۱ در حوزه دارو، نشان داده است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌تواند در سایر بخش‌ها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.
 
رستگار در پایان گفت: بازار حلال یک فرصت طلایی برای توسعه اقتصادی و بین‌المللی‌سازی برند ایران است. باید از تمام ظرفیت‌های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15722 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي بازدید: 526 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
7 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
10 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژ...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.