ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اعلام کرد: ایران با رتبه هشتم جهانی در بازار حلال، همچنان پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: در حالی که ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده غذای حلال در جهان شناخته نمی‌شود و در جایگاه چهلم قرار دارد، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای افزایش تولید و صادرات این محصولات در کشور وجود دارد. این امر می‌تواند کمک شایانی به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کند.

 
وی به رشد جهانی بازار حلال اشاره کرد و گفت: محصولات حلال در سطح بین‌المللی با استقبال فزاینده‌ای روبه‌رو هستند و بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز وارد این بازار شده‌اند. به‌عنوان نمونه، شرکت نستله بیش از ۱۰۰ خط تولید محصولات حلال در سطح جهانی راه‌اندازی کرده است، که نشان از روند رو به رشد این صنعت دارد.‌
 
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال تأکید کرد: اگرچه ایران در حوزه غذای حلال رتبه‌ای پایین‌تر از آنچه که باید داشته باشد، این امکان وجود دارد که با بهبود زیرساخت‌ها و توسعه سایر بخش‌های مرتبط، همچون داروسازی، مد و پوشاک و گردشگری حلال، سهم بیشتری از این بازار جهانی به دست آورده و جایگاه خود را تقویت کند.
 
وی همچنین از عملکرد ایران در بخش‌های دیگر بازار حلال از جمله مالی اسلامی، گردشگری حلال و داروسازی به‌عنوان نقاط قوت یاد کرد و اظهار داشت: ایران با رتبه سوم در بخش مالی اسلامی، رتبه ۱۵ در گردشگری حلال، و رتبه ۱۱ در حوزه دارو، نشان داده است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌تواند در سایر بخش‌ها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.
 
رستگار در پایان گفت: بازار حلال یک فرصت طلایی برای توسعه اقتصادی و بین‌المللی‌سازی برند ایران است. باید از تمام ظرفیت‌های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15722 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي بازدید: 462 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
7 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
10 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.
پاکسازی پوست با بخورهای گیاهی پاکسازی پوست با انواع بخورهای گیاهی یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افرادی است که تمایلی به استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های شیمیایی ندارند.
درمان یبوست با این گیاهان معجزه گر در این مطلب قصد داریم چند نمونه از گیاهان، میوه‌ها و سبزیجات ضد یبوست را معرفی کنیم.