ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اعلام کرد: ایران با رتبه هشتم جهانی در بازار حلال، همچنان پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: در حالی که ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده غذای حلال در جهان شناخته نمی‌شود و در جایگاه چهلم قرار دارد، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای افزایش تولید و صادرات این محصولات در کشور وجود دارد. این امر می‌تواند کمک شایانی به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کند.

 
وی به رشد جهانی بازار حلال اشاره کرد و گفت: محصولات حلال در سطح بین‌المللی با استقبال فزاینده‌ای روبه‌رو هستند و بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز وارد این بازار شده‌اند. به‌عنوان نمونه، شرکت نستله بیش از ۱۰۰ خط تولید محصولات حلال در سطح جهانی راه‌اندازی کرده است، که نشان از روند رو به رشد این صنعت دارد.‌
 
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال تأکید کرد: اگرچه ایران در حوزه غذای حلال رتبه‌ای پایین‌تر از آنچه که باید داشته باشد، این امکان وجود دارد که با بهبود زیرساخت‌ها و توسعه سایر بخش‌های مرتبط، همچون داروسازی، مد و پوشاک و گردشگری حلال، سهم بیشتری از این بازار جهانی به دست آورده و جایگاه خود را تقویت کند.
 
وی همچنین از عملکرد ایران در بخش‌های دیگر بازار حلال از جمله مالی اسلامی، گردشگری حلال و داروسازی به‌عنوان نقاط قوت یاد کرد و اظهار داشت: ایران با رتبه سوم در بخش مالی اسلامی، رتبه ۱۵ در گردشگری حلال، و رتبه ۱۱ در حوزه دارو، نشان داده است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌تواند در سایر بخش‌ها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.
 
رستگار در پایان گفت: بازار حلال یک فرصت طلایی برای توسعه اقتصادی و بین‌المللی‌سازی برند ایران است. باید از تمام ظرفیت‌های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15722 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي بازدید: 282 ساعت: 12:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
5 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
8 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
9 دلایل ادغام برنامه های توسعه گردشگری و شهر سالم در کشورهای پیشرو ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
10 گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...