گرانی بی سابقه در بازار جهانی
کاکائو گران‌تر از همیشه


پایگاه خبری لقمه: قیمت‌های کاکائو در بازار جهانی به بالاترین سطح خود در 46 سال گذشته رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از رویترز، قیمت کاکائو در بورس بین قاره‌ای لندن به بالاترین سطح خود در 46 سال گذشته رسید.
 
بر اساس این گزارش، آب و هوای بد در غرب آفریقا چشم‌انداز تولید تولیدکنندگان اصلی این ماده اصلی در ساخت شکلات را تهدید می‌کند.
 
قرارداد سپتامبر کاکائو در بورس لندن(یک معیار جهانی در بازار جهانی کاکائو) در روز چهارشنبه بیش از ۲ درصد افزایش یافت و به ۲ هزار و ۵۹۰ پوند در هر تن رسید و بالاترین سطح قیمتی در آن روز ۲ هزار و ۵۹۴ پوند بوده که بالاترین میزان از سال ۱۹۷۷ محسوب می شود.
 
در این گزارش آمده که قیمت‌ها به دلیل کمبود عرضه دانه‌های کاکائو در بازار که بیشتر آن در ساحل عاج و غنا تولید می‌شود، در حال افزایش است.
 
حجم محموله‌های کاکائو برای صادرات به بنادر ساحل عاج در این فصل حدود  5 درصد کاهش یافته است.
 
سازمان بین المللی کاکائو نیز در این ماه پیش بینی خود را برای کمبود عرضه جهانی کاکائو از حدود ۶۰ هزار تن به ۱۴۲ هزار تن افزایش داد.
 
لئوناردو روستی، تحلیلگر کارگزاری Stone X می‌گوید: این دومین فصل متوالی کمبود عرضه کاکائو است.
 
وی افزود: انتظار می‌رود نسبت موجودی به مصرف - شاخصی از وجود کاکائو در بازار - به ۳۲.۲ درصد کاهش یابد. این پایین ترین سطح از فصل ۱۹۸۴-۱۹۸۵ است.
 
بارندگی بالاتر از حد متوسط ​​در ساحل عاج باعث آبگرفتگی برخی از مزارع کاکائو شده است که می‌تواند به این محصول اصلی در ساحل عاج که از اکتبر(مهر ماه) آغاز می‌شود آسیب برساند.
 
قیمت کاکائو در بورس نیویورک نیز افزایش یافت و نرخ معیار سپتامبر آن ۲.۷ درصد افزایش یافت و به سه هزار و ۳۴۸ دلار در هر تن رسید که بالاترین میزان در ۷.۵ سال گذشته است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 15272 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير بازدید: 711 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
چهار مکمل برای داشتن خواب طبیعی و راحت خواب راحتی ندارید؟ پزشکان معتقدند باید علت نداشتن خواب راحت را در سبک زندگی - مصرف بیش از اندازه کافئین، ورزش نکردن، کار شبانه و تماشای تلویزیون پس از رفتن به رختخواب - افراد جست و جو کرد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.