۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته


​پایگاه خبری لقمه: رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته ۱۰۳ هزار فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی در کشور ایجاد شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، آزیتا همتیان، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی از اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

 
وی با اشاره به حمایت جدی دولت سیزدهم از طرح توسعه مشاغل خانگی گفت: با حمایت‌های دولت، سال گذشته شاهد رشد ۲۰۰ درصدی در صدور مجوزها و پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی بودیم.
 
همتیان از افزایش تسهیلات مشاغل خانگی کشور به رقم ۴ هزار میلیارد تومان برای امسال خبر داد.
 
وی از صدور ۲۱۸ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته خبر داد و افزود: صدور این تعداد مجوز، اشتغال ۱۰۳ هزار نفر را در کشور به دنبال داشته است.
 
رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، رقم تسهیلات مشاغل خانگی را در سال گذشته ۳ هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان تسهیلات، ۹۰ درصد توسط استان‌های مختلف جذب شده است.
 
وی گفت: با توجه به استقبال خوب صورت‌گرفته از توسعه مشاغل خانگی، رقم تسهیلات این حوزه امسال افزایش چشمگیری داشته و به رقم ۴ هزار میلیارد تومان رسیده که امیدواریم تمام این تسهیلات را جذب کنیم.
 
همتیان با اشاره به وجود دو نوع مجوز مستقل و پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی گفت: مجوز مستقل برای افرادی است که می‌خواهند به‌طور مستقل فعالیت داشته باشند، اما درباره مجوزهای پشتیبانی که مدل کارفرمایی است، افراد باید کارآفرینی داشته و تعدادی را مشغول به کار کنند.
 
وی، سقف تسهیلات پرداختی در حوزه مشاغل خانگی مستقل را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: در مجوزهای پشتیبانی رقم تسهیلات تا ۴ میلیارد تومان به ازای اشتغال‌زایی برای ۴۰ نفر قابل افزایش است.
 
رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: این تسهیلات به شکل قرض‌الحسنه و با کارمزد ۴ درصد است.
 
وی درباره نحوه دریافت مجوز مشاغل خانگی گفت: افراد با مراجعه به درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار، اطلاعات هویتی و سایر مدارک مربوطه را بارگذاری کرده و مجوز را به صورت برخط دریافت می‌کنند.
 
همتیان گفت: برای دریافت تسهیلات هم افراد باید به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی به آدرس https://smkh.mcls.gov.ir مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.
 
وی تصریح کرد: با ثبت‌نام صورت گرفته کارشناسان ما از طرح و مکان اجرای آن بازدید کرده و در صورت تأیید، روند پرداخت تسهیلات آغاز می‌شود که این روند در خصوص مجوزهای پشتیبانی قدری طولانی‌تر است.
 
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی کشور در زمینه توسعه مشاغل خانگی گفت: استان تهران بیشترین جذب تسهیلات مشاغل خانگی را داشته و رتبه دوم مربوط به استان کرمانشاه است. کرمانشاه سال گذشته ۱۰۵ درصد جذب تسهیلات مشاغل خانگی داشته که بعد از تهران بالاترین میزان جذب این تسهیلات در کشور محسوب می‌شود و امیدواریم این روند امسال هم ادامه پیدا کند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15280 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 698 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تعیین تکلیف کارتخوان‌ها با گردش میلیاردی بدون پرونده مالیاتی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
2 جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 پزشکانی را که وجه نقد می گیرند معرفی کنید ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۲ مهر
4 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
5 اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
6 جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز ۱۴۰۰ شنبه ۱۹ تير
7 کدام مشاغل در شرایط قرمز مجاز به فعالیت هستند؟ ۱۴۰۰ جمعه ۲۰ فروردين
8 طرح روستای بدون بیکار محقق می‌شود ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
9 راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب روزهای گرم وقتی هوا گرم می‌شود، معمولا ما اشتهای چندانی برای ...

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏