صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
>
کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟
کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟
پایگاه خبری لقمه: مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: استان ما با تولید ۱۱ هزار تن عدس رتبه نخست تولید این محصول را در کشور به خود اختصاص داده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، جلال رحیم زاده در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: استان آذربایجان شرقی با بیش از ۱۵ هزار هکتار کشت محصول عدس، ۲۵ درصد از تولید عدس کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان نیز با اشاره به زیر کشت رفتن ۱۲ هزار و ۹۲۰ هکتار از اراضی این شهرستان به محصول عدس گفت: پیش بینی میشود تولید امسال عدس این شهرستان بالغ بر ۹ هزار و ۴۴ تن باشد.
امیدعلی جلالی ادامه داد: عدس از محصولات اصلی زراعی شهرستان ورزقان است و رتبه اول در سطح استان را به خود اختصاص داده و در شهرستان بعد از گندم در رتبه دوم قرار دارد که در تناوب با غلات کشت میشود و نقش بسزایی در بهبود حاصلخیزی، ساختار خاک و افزایش عملکرد دارد.
وی افزود: امسال تمام مزارع عدس شهرستان در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها کشت شده است و کشاورزان طرف قرارداد از توصیههای آموزشی ترویجی و توزیع رایگان کودهای بذرمال و اسید آمینه بهره بردند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کشت انتظاری این محصول به دلیل استفاده بهینه از بارشها تولید بالایی نسبت به کشت بهاره دارد لذا مدیریت جهاد کشاورزی تلاش دارد با برگزاری مزارع نمایشی و کلاسهای آموزشی ترویجی کشت انتظاری این محصول را افزایش دهد.
جلالی افزود: از جمله مشکلات عدسکاران منطقه نبود ماشینآلات برداشت و واحدهای بسته بندی در شهرستان است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15534
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
بازدید:
378
ساعت:
11:42 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
5
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
10
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11
ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند
پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...
صبحانه چه غذاهایی نخوریم
پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...
مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است
عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکهایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟
باکتریها با تمام راهحلهای ما برای از بین رفتن، مبارزه میکنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی میکنند.
چند توصیهی سالادی برای خوش اندامی
اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی میکند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل میکنند مثل سالادهای سرو شده در رستورانها.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟
پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
تحلیل رستورانهای رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود
پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستورانهای رقیب میتواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است