رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است


سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.

به گزارش لقمه، دکتر ابراهیمی، معاونت پژوهشی آموزشی سرطان پستان در گفتگویی گفت: طبق مطالعات انجام شده در مراکز وزارت بهداشت و درمان سرطان پستان از شایع ترین نوع سرطان ها در دنیا و در کشور ایران است.

وی گفت: در صورتی که بیماری فرد مبتلا، زود تشخیص داده شود میزان موفقیت درمان بیماری افزایش می یابد.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 8 هزار بیمار مبتلا به سرطان پستان وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به عوامل تاثیر گذار آن گفت: یکی از مهمترین عوامل خطر ساز آن جنس است که خانم ها بیش تر از آقایان مبتلا به سرطان پستان می شود و درصد مبتلایان آقایان 1 درصد خانم ها است.

وی ادامه داد: بیشترین سن ابتلا در سنین 40 تا 49 سال در کشور است به این ترتیب سنین مبتلایان ایران جوان تر از کشورهای دیگر است و دلیل آن را جوان بودن جمعیت ایران می دانند و از دیگر عوامل آن سابقه فامیلی یعنی اگر در بستگان نزدیک به خصوص بستگان درجه اول مثل مادر و خواهر این بیماری دیده می شود و شانس ابتلا فرد به بیماری بیشتر دیده می شود.

وی در ادامه اظهارکرد: از دیگر عوامل آن ژنتیک است افرادی که بستگان درجه اول آن ها زیر 40 سال مبتلا شده باشند بیشتر از دیگران در خطر ابتلا هستند و یا اگر سابقه سرطان دیگر مثل تخمدان و معده در خانواده وجود داشته باشد و یا سرطان پستان در مردان خانواده دیده شده باشد احتمال ارثی بودن وجود دارد که این امر احتیاج به مشاوره ژنتیک دارد.

وی در ادامه به دیگر عوامل آن اشاره کرد و گفت: در خانم هایی که سن بلوغ پایین داشته باشد، یا سن یائسگی بالای 55 سال داشته باشند سن اولین زایمان آنها بیشتر از 35 سال باشد و یا در مواردی که نازایی وجود داشته باشد احتمال ابتلا به این بیماری بیشتر است.

وی از دیگر عوامل آن چاقی و رژیم غذایی دانست و گفت: رژیم غذایی پرچربی از عوامل بروز این بیماری است به همین دلیل به همه خانم ها رژیم غذایی سالم همراه با ورزش توصیه می شود.

ابراهیمی در پایان به راه های درمانی آن اشاره کرد و افزود: راه های درمان بیماری سرطان پستان جراحی، پرتو درمانی شیمی درمانی و هورمن درمانی است.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1910 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 4335 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
2 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
3 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
4 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
5 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
6 چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
7 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
8 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11 ارتباط غذاهای آماده با سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.