صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
نان تهرانی ها گران شد
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی:
نان تهرانی ها گران شد
پایگاه خبری لقمه: بر اساس اعلام رئیس اتحادیه نانوایان سنتی کشور قیمت نان سنتی در استان تهران افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یک، از ۱,۸۰۰ تومان به ۲,۵۰۰ تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲,۵۰۰ تومان به ۳,۵۰۰ تومان رسید.
وی افزود: نان لواش با آرد نوع یک از ۵۰۰ تومان به ۷۰۰ تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ۶۵۰ به ۹۰۰ تومان رسید.
نظری ادامه داد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به ۱,۲۶۰ تومان و نوع دو از ۱,۲۰۰ به ۱,۵۰۰ تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از ۷۰۰ به ۸۵۰ تومان و نوع دو از ۱,۰۰۰ به ۱,۲۰۰ تومان تغییر یافت.
به گفته وی، شکل عرضه نان کنجدی نیز تغییر یافته، به این ترتیب که در کارتخوانهای عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان میتوانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظر مشتری از این کنجد در پخت نان استفاده میکند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15626
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
بازدید:
151
ساعت:
10:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3
کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی با نانوذرات شکرمانند
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
7
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9
خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
10
نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این میکروب قاتل معده است
در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...
اسیدهای چربی که خود چربی سوزند!
این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...
هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید
هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی
پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
عسل مومدار نخرید
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف میکند، احتمال تقلبی بودن عسلهای مومدار عرضهشده در سطح خردهفروشیهای شهر و بهکارگیری پارافین وجود دارد.
برای کاهش سریع وزن برنامه روزانه بریزید
اگر می خواهید به سرعت وزن خود را کم کنید و کمی لاغر شوید باید برای روزتان برنامه داشته باشید.
چرا فلفلها برای سلامتی مفیدند
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامینهای موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی میباشند. فلفل دلمهای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن میباشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است