کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین


نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آسپرین خطر ابتلا به نوع خطرناک سرطان تخمدان را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، این آزمایشات تایید کرد زنانی که به طور مداوم از این داروی مسکن استفاده می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به نوع مهاجم غده سرطانی تخمدان مواجه می‌شوند.

به گزارش روزنامه اکسپرس، متخصصان در این آزمایش تاکید کردند که مصرف سایر داروهای ضد التهابی غیر آسپرین و غیراستروئیدی موسوم به NSAIDs مانند استامینوفن و سایر داروهای مسکن تاثیری در کاهش خطر بروز سرطان تخمدان ندارند.

سرطان تخمدان یکی از کشنده‌ترین سرطانهای زنانه و پنجمین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در بین زنان در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته است.

دکتر سوزان کجائر از متخصصان مرکز مطالعات انجمن سرطان دانیش در این باره متذکر شد: سرطان تخمدان آمار مرگ و میر بالایی دارد. به همین دلیل آگاهی از عواملی که در بروز این بیماری نقش دارند و جستجوی روشهای پیشگیرانه موثر برای حفاظت از زنان در برابر این سرطان بسیار مهم و حیاتی است.




س.د


نقل از :ایسنا

کد: 1922 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۱ مهر بازدید: 4964 ساعت: 12:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی و لذت جنسی سایر بررسی‌ها لذت جنسی در زنان را نیز با کاهش وزن مرتبط دانسته است.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.