آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد


پایگاه خبری لقمه: محققان به رابطه بین مصرف آسپرین و کاهش ریسک ابتلا به سرطان پی برده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان تایوانی دریافته اند مصرف روزانه آسپرین ممکن است ریسک سرطان کبد را در افراد مبتلا به هپاتیت B کاهش دهد.

 
هپاتیت B با حمله به کبد می تواند موجب سیروز کبدی و سرطان کبد شود. مطالعه قبلی نشان داده است که مصرف روازنه آسپرین با دوز پایین ممکن است از سرطان پیشگیری کند.
 
محققان در این مطالعه داده های نزدیک به ۲۰۵ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت مزمن B را بررسی کردند. آنها دریافتند افرادی که روزانه آسپرین مصرف کرده بودند در طول ۵ سال مطالعه، کمتر از افرادی که آسپرین مصرف نکرده بودند، مبتلا به سرطان کبد شده بودند.
 
طبق اعلام محققان انجمن مطالعه بیماری های کبدی آمریکا، حدود ۲۴۰ میلیون نفر در سراسر دنیا مبتلا به هپاتیت B مزمن هستند.
 
دکتر تنگ یو لی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیکه داروهای ضدویروسی به شکل قابل توجهی موجب کاهش ریسک سرطان کبد در افراد مبتلا به ویروس هپاتیت B می شود، اما این ریسک را از بین نمی برد و برای همه مناسب نیست.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12217 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 2842 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.