معرفی صنایع غذایی بهپاک یا سبحان


شركت صنعتی بهپاك یا سبحان، در سال 1347 در بهشهر تاسیس شد.

تاسیس و سرمایه شرکت

شركت صنعتی بهپاك (سهامی عام) در تـاریخ 14/6/1347 تحت شماره 84 در اداره ثبت شركتهای شهرستان بهــشهر به ثبت رسیده است و طبق تصمیم مجمع عـمومی فوق‌العاده مورخه 21/12/73 نوع شركــت به سهامی عام تبدیل گردیده است. ســهام شركت‌ درتاریخ 21‌/3/374 درسازمان بورس‌ اوراق‌‌بهادار تـــهران پذیرفته وازتاریخ31/5/1374 مورد‌معامله قرار گرفت. سرمایه شركت دربدو تأسـیس مبلغ 5/212میلیون ریال منقـــسم به 4250 سهم 50000ریالی با نام بوده است.كه درطول 39 سال فـعالیت طی هشت مرحله از مبلغ 5/212 میلیون ریال به مبلغ 80 میلــیارد ریال منقسم به 80 میلــیون سهم یكــهزارریالی با نام افــزایش یافته است.آخرین ‌‌‌‌افــزایش ‌‌‌‌‌‌‌سرمایه طبق مصـوبه مجمع عـمومی فوق العاده مورخ 14/12/81 طی یك مرحله از 40 میلیاردریال به 80 میلیارد ریال انجام پذیرفت .


موضوع فعالیت شرکت

به استناد ماده2 اساسنامه‌عبارتست‌از تاسیس و بهره برداری كارخانجات پنبه‌پاك‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌كنی، روغن كشی، پروتئین‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیاهی‌‌وكارخانجات دیگروهمچنین كارهای تولیدی وبازرگانی، سرمایه گذاری، صادرات، واردات و انجام هر نوع عملیات و معاملات كه بصورت مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با موضوع شركت باشد.

محصولاتی که اکنون در گروه شرکت های بهپاک تولید می شود به شرح زیر است:

1- روغن خام (سویا،کلزا،آفتابگردان وپنبه دانه)
2- انواع کنجاله دانه های روغنی
3- پروتئین سویا
4- لسیتین
5- لینتر
6- روغن زیتون
7- کنسرو زیتون


کنترل کیفیت

در این شرکت از بدو ورود مواد اولیه تا تولید محصول نهایی، کیفیت پایش می شود; حتی کیفیت آب مصرفی واحدها از نظر شیمیائی و میکروبی و کیفیت دانه مصرفی و سایر مواد واسطه تولیدی بررسی می شود.
کنترل کیفیت در حال حاضر شامل چهار قسمت آزمایشگاه میکروبی، آزمایشگاه فیزیکی، آزمایشگاه شیمیائی و تصفیه فاضلاب و محیط زیست می باشد. 

در آزمایشگاه میکروبی طی برنامه ای مدون از آبهای مصرفی، کنجاله، لسیتین، پروتئین و آرد بلغور تولیدی توسط کارشناس میکروبی نمونه برداری و آزمایشات مربوطه انجام می گیرد. 
در آزمایشگاه شیمیائی انواع آزمونهای تخصصی انجام می گیرد که برخی از آنها عبارتند از :
تعیین درصد پروتئین و روغن در کنجاله، دانه های مصرفی،پروتئین و بلغور تولیدی، تعیین درصد خاکستر کل و نامحلول در اسید در کنجاله، تعیین درصد لینتر باقیمانده در تخم پنبه، تعیین درصد نمک پروتئین طعم دار و انواع مواد اولیه مصرفی آن، تعیین اسیدیته ، پراکسید، عدد یدی و فسفر روغن و آنالیز لسیتین طبق پارامترهای کنترلی مذکور در استاندارد ملی.

فعالیت های آزمایشگاه فیزیکی عبارتند از :
تعیین افت دانه تحویلی (تعیین درصد رطوبت و مواد خارجی مازاد)، تعیین رنگ روغن و لسیتین، اندازه گیری ویسکوزیته لسیتین، تعیین رطوبت کنجاله و پروتئین تولیدی به صورت روتین، تعیین لرد روغن، بررسی کنجاله و پروتئین تولیدی از نظر پارامترهای ظاهری مانند رنگ
کلیه روشهای آزمون مورد استفاده از استانداردهای معتبر دنیا مانند ISO,AOCS,ISIRI و ... اخذ شده اند.
علاوه بر این فعالیتها کنترل و تائید کلیه اقلام بسته بندی شامل سلوفان، کارتن، نوار چسب، پاکت، بشکه لسیتین و ... ، و نظارت بر بسته بندی و بارگیری انواع محصولات از جمله وظایف آزمایشگاه است.
در این آزمایشگاه کنجاله، لسیتین و پروتئین مشابه تولیدی شرکتهای رقیب تحت آزمایش و مقایسه صورت گرفته تا موقعیت کیفیت محصولات تولیدی شرکت در بازار شناسایی شود.
آزمایشگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته زیر با مارکهای معتبر بوده و هم اکنون نیز در حال توسعه است:
1) گاز کروماتوگراف (GC )
2) اسپکتروفوتومتر
3) ویسکومتر
4) سانتریفوﮊ
5) رنگ سنج (Lovibond)
6) رنگ سنج (Gardner)
7) کوره
8) انواع رطوبت سنج دانه و کنجاله
9) دستگاه فلاش
10) انکوباتور
11) بن ماری
12) همزن با دور بالا
13) اتوکلاو
14) ترازوی دقیق با دقت یک ده هزارم
وسائل و محلولهای آزمایشگاه نیز جهت افزایش دقت و صحت آزمایشات به طور مستمرکالیبر می گردند.
تکنسینهای آزمایشگاه، متعهد و متخصص هستند و جهت ارتقاء سطح دانش پرسنل همواره کلاسهای آموزشی برگزار می گردد.
همچنین کارشناسان در کنگره های تخصصی مربوط به روغن ها و چربیها، همچنین تدوین استانداردهای مرتبط، شرکت در نمایشگاههای مواد غذایی، همکاری در برگزاری کنگره های مرتبط با محیط زیست و ارائه مقالات در مجلات مربوطه حضور فعالانه دارند. 

فعالیت های قسمت تصفیه آب شامل بازدید روزانه از نقاط استقرار بک فیلترها و کاهنده های صدا، محوطه کارخانه، کلرزنی چاههای آب، تصفیه آب ورودی، همچنین پیگیری موضوعات زیست محیطی می شود.




کد: 2365 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 4109 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


حسین

ممنون بخاطر این مطلب شما

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هفت روش برای سوزاندن سریع‌تر چربی‌ها می‌گویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.