معرفی صنایع غذایی بهپاک یا سبحان


شركت صنعتی بهپاك یا سبحان، در سال 1347 در بهشهر تاسیس شد.

تاسیس و سرمایه شرکت

شركت صنعتی بهپاك (سهامی عام) در تـاریخ 14/6/1347 تحت شماره 84 در اداره ثبت شركتهای شهرستان بهــشهر به ثبت رسیده است و طبق تصمیم مجمع عـمومی فوق‌العاده مورخه 21/12/73 نوع شركــت به سهامی عام تبدیل گردیده است. ســهام شركت‌ درتاریخ 21‌/3/374 درسازمان بورس‌ اوراق‌‌بهادار تـــهران پذیرفته وازتاریخ31/5/1374 مورد‌معامله قرار گرفت. سرمایه شركت دربدو تأسـیس مبلغ 5/212میلیون ریال منقـــسم به 4250 سهم 50000ریالی با نام بوده است.كه درطول 39 سال فـعالیت طی هشت مرحله از مبلغ 5/212 میلیون ریال به مبلغ 80 میلــیارد ریال منقسم به 80 میلــیون سهم یكــهزارریالی با نام افــزایش یافته است.آخرین ‌‌‌‌افــزایش ‌‌‌‌‌‌‌سرمایه طبق مصـوبه مجمع عـمومی فوق العاده مورخ 14/12/81 طی یك مرحله از 40 میلیاردریال به 80 میلیارد ریال انجام پذیرفت .


موضوع فعالیت شرکت

به استناد ماده2 اساسنامه‌عبارتست‌از تاسیس و بهره برداری كارخانجات پنبه‌پاك‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌كنی، روغن كشی، پروتئین‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیاهی‌‌وكارخانجات دیگروهمچنین كارهای تولیدی وبازرگانی، سرمایه گذاری، صادرات، واردات و انجام هر نوع عملیات و معاملات كه بصورت مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با موضوع شركت باشد.

محصولاتی که اکنون در گروه شرکت های بهپاک تولید می شود به شرح زیر است:

1- روغن خام (سویا،کلزا،آفتابگردان وپنبه دانه)
2- انواع کنجاله دانه های روغنی
3- پروتئین سویا
4- لسیتین
5- لینتر
6- روغن زیتون
7- کنسرو زیتون


کنترل کیفیت

در این شرکت از بدو ورود مواد اولیه تا تولید محصول نهایی، کیفیت پایش می شود; حتی کیفیت آب مصرفی واحدها از نظر شیمیائی و میکروبی و کیفیت دانه مصرفی و سایر مواد واسطه تولیدی بررسی می شود.
کنترل کیفیت در حال حاضر شامل چهار قسمت آزمایشگاه میکروبی، آزمایشگاه فیزیکی، آزمایشگاه شیمیائی و تصفیه فاضلاب و محیط زیست می باشد. 

در آزمایشگاه میکروبی طی برنامه ای مدون از آبهای مصرفی، کنجاله، لسیتین، پروتئین و آرد بلغور تولیدی توسط کارشناس میکروبی نمونه برداری و آزمایشات مربوطه انجام می گیرد. 
در آزمایشگاه شیمیائی انواع آزمونهای تخصصی انجام می گیرد که برخی از آنها عبارتند از :
تعیین درصد پروتئین و روغن در کنجاله، دانه های مصرفی،پروتئین و بلغور تولیدی، تعیین درصد خاکستر کل و نامحلول در اسید در کنجاله، تعیین درصد لینتر باقیمانده در تخم پنبه، تعیین درصد نمک پروتئین طعم دار و انواع مواد اولیه مصرفی آن، تعیین اسیدیته ، پراکسید، عدد یدی و فسفر روغن و آنالیز لسیتین طبق پارامترهای کنترلی مذکور در استاندارد ملی.

فعالیت های آزمایشگاه فیزیکی عبارتند از :
تعیین افت دانه تحویلی (تعیین درصد رطوبت و مواد خارجی مازاد)، تعیین رنگ روغن و لسیتین، اندازه گیری ویسکوزیته لسیتین، تعیین رطوبت کنجاله و پروتئین تولیدی به صورت روتین، تعیین لرد روغن، بررسی کنجاله و پروتئین تولیدی از نظر پارامترهای ظاهری مانند رنگ
کلیه روشهای آزمون مورد استفاده از استانداردهای معتبر دنیا مانند ISO,AOCS,ISIRI و ... اخذ شده اند.
علاوه بر این فعالیتها کنترل و تائید کلیه اقلام بسته بندی شامل سلوفان، کارتن، نوار چسب، پاکت، بشکه لسیتین و ... ، و نظارت بر بسته بندی و بارگیری انواع محصولات از جمله وظایف آزمایشگاه است.
در این آزمایشگاه کنجاله، لسیتین و پروتئین مشابه تولیدی شرکتهای رقیب تحت آزمایش و مقایسه صورت گرفته تا موقعیت کیفیت محصولات تولیدی شرکت در بازار شناسایی شود.
آزمایشگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته زیر با مارکهای معتبر بوده و هم اکنون نیز در حال توسعه است:
1) گاز کروماتوگراف (GC )
2) اسپکتروفوتومتر
3) ویسکومتر
4) سانتریفوﮊ
5) رنگ سنج (Lovibond)
6) رنگ سنج (Gardner)
7) کوره
8) انواع رطوبت سنج دانه و کنجاله
9) دستگاه فلاش
10) انکوباتور
11) بن ماری
12) همزن با دور بالا
13) اتوکلاو
14) ترازوی دقیق با دقت یک ده هزارم
وسائل و محلولهای آزمایشگاه نیز جهت افزایش دقت و صحت آزمایشات به طور مستمرکالیبر می گردند.
تکنسینهای آزمایشگاه، متعهد و متخصص هستند و جهت ارتقاء سطح دانش پرسنل همواره کلاسهای آموزشی برگزار می گردد.
همچنین کارشناسان در کنگره های تخصصی مربوط به روغن ها و چربیها، همچنین تدوین استانداردهای مرتبط، شرکت در نمایشگاههای مواد غذایی، همکاری در برگزاری کنگره های مرتبط با محیط زیست و ارائه مقالات در مجلات مربوطه حضور فعالانه دارند. 

فعالیت های قسمت تصفیه آب شامل بازدید روزانه از نقاط استقرار بک فیلترها و کاهنده های صدا، محوطه کارخانه، کلرزنی چاههای آب، تصفیه آب ورودی، همچنین پیگیری موضوعات زیست محیطی می شود.




کد: 2365 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 4016 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


حسین

ممنون بخاطر این مطلب شما

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و جدید‌ترین ضدآفتاب خوراکی

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
چرا به آسانی نمی‌توان لاغر شد؟ خیلی‌ها شکایت دارند که با آب‌خوردن هم چاق می‌شوند. می‌گویند حتی اگر چیزی نخوریم و فقط نفس بکشیم باز هم چاق می‌شویم. اما این شکایت‌ها منحصر به چاق شدن نیست و کم کردن وزن هم برای خودش داستان دیگری است.
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.