6 خوشبوکننده طبیعی و خوراکی


همان طور که مصرف بعضی از مواد غذایی دهان و عرق بدن را بدبو می‌کند، مصرف بعضی از مواد غذایی نیز باعث خوشبو شدن بدن می‌شود. در این مطلب چند ماده خوراکی را معرفی می‌کنیم که مصرف آن باعث خوشبو شدن دهان و بدن می‌شود.

دارچین

بوی خوب این ادویه نه تنها فضای منزل را خوشبو می‌کند بلکه مصرف آن باعث خوشبو شدن دهان می‌شود.


مرکبات

خوردن میوه ای مانند پرتقال نه تنها دهان را تازه می‌کند، بلکه به راحتی جذب بدن می‌شود و در نتیجه بدن بوی خوب می‌دهد.


هل

این ادویه یکی از پرطرفدارترین ادویه‌هاست که دهان را خوشبو می‌کند. کافی است یک حبه هل را باز کنید و دانه های آن را بجوید تا برای مدت طولانی دهان شما خوشبو بماند. علاوه بر آن، هل تقویت کننده سیستم ایمنی بدن نیز است.


دانه‌های شنبلیله

علاوه بر تقویت استخوان، دهان را نیز خوشبو می‌کند. کافی است یک شب کامل دانه‌ها را در آب خیس کنید و روز بعد آن‌ها را بجوید. ابتدا طعم تلخی دارد اما به مرور طعم آن شیرین‌تر خواهد شد. 



شیر

برای از بین بردن بوی سیر، شیر مصرف کنید.


چای یاس

مصرف یک فنجان چای یاس بدن را خوشبو می‌کند. مصرف چای گیاهی به طور منظم باعث کارکرد سیستم گوارشی می‌شود و در نتیجه بدن خوشبو می‌شود.


از آن جا که مصرف گوشت قرمز بدن را بدبو می‌کند، به جای گوشت از غذاهای گیاهی شامل سبزیجات تازه، غلات سبوس دار، جوانه، مغز و دانه ها استفاده کنید تا بدن از داخل پاک‌سازی شود. این امر باعث خوشبو شدن بدن می‌شود.


نقل از :خراسان

کد: 2916 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي بازدید: 4230 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 7 کاربردهای اعجاب انگیز پوست لیموترش ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
2 با این میوه میتوانید دستگاه گوارش خود را تقویت کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
3 درمان بیماری‌های عفونی دهان و دندان با خمیردندان گیاهی خوردنی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 خواص دارویی و کاربردی دارچین ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
5 نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6 چرا باید توت فرنگی بخوریم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
7 یک خوشبوکننده گیاهی با خواص ضدآکنه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
8 تهیه بهترین شوینده با لیمو شیرین و پرتقال ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
9 رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
10 یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.