توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار


پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این روزها بازار فروش آب معدنی‌های خارجی که مشتریان خاص خود را دارند در سطح بازار رونق گرفته است. البته برخی دیگر هم برای عقب نماندن از قافله مرفه نشین‌ها اقدام به خرید این بطری های آب معدنی می کنند.

 
به عنوان نمونه اخیراً بنا بر اعلام انجمن آب معدنی کشور از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام‌های آب معدنی "پرییر" و "اویان" در بازار آغاز شده است. البته برخی می‌گویند مجوز واردات این برند با تشدید اعتراض ها لغو شده اما هنوز تغییری در توزیع این بطری ها در سطح شهر اتفاق نیفتاده است.
 
 
 
در رابطه با قیمت این آب معدنی‌های فرانسوی باید گفت بطری آب معدنی گاز دار "پرییر" از ۷ هزار تا ۹ هزار تومان است و بطری آب معدنی "اویان" از ۳۰ هزار تومان تا ۴۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
 
در کنار این دو برند یک برند نروژی تحت عنوان "ووس" هم در فروشگاه‌های شمال تهران از قیمت ۲۰ تا ۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود که این موضوع برای عموم مردم بسیار قابل تأمل است.
 
 
 
فروهر دبیر انجمن آب های آشامیدنی و معدنی ایران در همین ارتباط می‌گوید: برند "ووس" به صورت کاملاً قاچاق وارد کشور می شود و مشتریان خاص خود را دارد.
 
وی با بیان اینکه آب‌های معدنی خارجی در حالی به صورت قانونی یا قاچاق وارد کشور شده که ظرفیت تولید کارخانجات آب معدنی کشور یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر است، گفت: سرانه مصرف مردم ۱۵ لیتر آب معدنی آنهم در سال است. که این رقم نشان می دهد فقط ۲.۷ درصد مردم آب معدنی خریداری می کنند. این در حالی است که کارخانجات کشور ظرفیت تولید ۱۰ میلیارد لیتر آب معدنی را دارند.
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 11565 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 2798 ساعت: 10:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
3 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
4 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
8 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
9 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت