کدام خوراکی شب یلدا را بیشتر دوست دارید؟


در نظرسنجی سایت لقمه که درباره خوراکی های شب یلدا بود، انار بیشترین رای را آورد.

به گزارش خبرنگار لقمه، شب یلدا یکی از آداب و رسوم باستانی ایران است که در تمامی شهرهای ایران توسط مردم جشن گرفته می شود. در این شب که به قولی طولانی ترین شب سال است، مردم با حضور در خانه یکدیگر و صرف خوراکی های مخصوص این شب، آن را خاطره انگیزتر می کنند. کوچک ترها به خانه بزرگترها می روند و شبی پر از خاطره را می گذرانند.

شب های یلدای هر سال خانواده ها دور هم جمع می شوند و با مصرف میوه‌های تازه فصل پاییز، میوه‌های خشک شده تابستان، آجیل مخصوص، شیرینی و هندوانه، این شب را به صبح می‌رسانند. هندوانه را از این جهت بر سر سفره می‌گذارند که به دلیل کروی‌بودنش، نمادی از خورشید است و همچنین انار نیز سمبلی از زایش به حساب می‌آید که با شکستن آن شادی را برای زندگی افراد به ارمغان می‌آورد.

در نظرسنجی سایت لقمه که سوال "از کدام خوراکی در شب یلدا بیشتر لذت می برید؟" را از مردم می پرسید، 252 نفر در طی 5 روز (26 آذر ماه تا اول دی ماه) به خوراکی های زیر رای دادند.



بر این اساس، 36 درصد از پاسخ دهندگان به انار، 23 درصد از پاسخ دهندگان به هندوانه، 17 درصد به آجیل و مابقی به خرمالو، شیرینی، مسقطی، کدو حلوایی و ازگیل رای دادند.



 





کد: 2956 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي بازدید: 5785 ساعت: 11:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور
3 روز دندانپزشک تغییر می‌کند ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ آبان
4 پیش بینی صحیح لقمه‌ای‌ها از نتایج انتخابات ریاست جمهوری+نمودار ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ خرداد
5 محبوبترین سین هفت سین ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند
6 بهداشت و سلامت غذا مهم است یا مزه یا قیمت آن؟ ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي
7 نمره 79.6 مردم به کیفیت نان/ سنگک همچنان کیفی‌ترین نان ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
8 مردم همچنان نان سنتی را ترجیح می‌دهند ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ آذر
9 محبوب‌ترین میان وعده‌ برای دانش آموزان کدام است؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان
10 "هندوانه" محبوب‌ترین میوه تابستانی از نگاه کاربران سایت لقمه ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.