بهترین خوراکی یلدا از نظر نرگس محمدی و سمانه پاکدل


نرگس محمدی و سمانه پاکدل در گفت‌وگویی با نشریه آشپزی خانواده سبز درباره شب یلدا و خوراکی های آن صحبت کردند.

به گزارش لقمه، سمانه پاکدل درباره بهترین خوراکی یلدا می گوید: اگر از حق نگذریم از همه خوراكی‌های شب یلدا خوشم میاد، چون هر كدام از آنها برای خودش مزایای خاصی دارد و از هیچ كدام آنها هم نمی‌شود گذشت.

از همان هندوانه قرمز و شیرین بگیر تا آن انار سرخ كه دانه دانه شده و توی یك كاسه برای خودش خودنمایی می‌كند، یك كاسه انار سرخ كه طعم و مزه ترش و شیرین هم داشته باشد با كمی نمك و یك كوچولو گلپر دیگر حرف ندارد؛ اما خودم به شخصه كدو حلوایی آب‌پز را خیلی دوست دارم و تا جایی كه یادم میاد همیشه مادرم در این شب این خوراكی را هم درست می‌كند، من از این كدو حلوایی به هیچ عنوان نمی‌گذرم، حتما كدو حلوایی را می‌خورم و خوردن آن را به بقیه هم توصیه می‌كنم.

 

نرگس محمدی، بازیگر نقش ستایش نیز در پاسخ به این سوال جواب می دهد: من هم از همه خوراكی‌های شب یلدا خوشم میاد و دوست دارم كه همه آنها را امتحان كنم. اصلا همه خوبی شب یلدا به این كه اجازه داری از خوراكی‌های این شب بخوری، اما من بیشتر از همه انار دانه شده و آجیل شب یلدا را دوست دارم، این هندوانه به قول معروف شُتری بریده شده و قاچ‌های یكسان آن هم كه فقط سیلقه مادرهاست، هم حكایت خاص خودش را دارد. همه چیز یلدا زیباست.




کد: 3007 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ بهمن بازدید: 7761 ساعت: 12:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.