قیمت میوه شب عید تعیین شد؛ پرتقال ۱۲۰۰ و سیب ۱۳۰۰تومان


قائم‌مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: براساس تفاهمنامه با وزارت صنعت قیمت پرتقال 1100 تا 1200 تومان و قیمت سیب 1200 تا 1300 تومان خواهد بود.

به گزارش لقمه، عنایت‌الله بیابانی در پاسخ به میزان ذخیره‌سازی و قیمت میوه شب عید گفت: 17 تعاونی در استان مازندران ذخیره‌سازی پرتقال را انجام می‌دهند و علاوه بر آن براساس آموزش‌هایی که به کشاورزان داده شده، آنها نیز در حجم زیادی میوه ذخیره کرده‌اند.

قائم‌مقام دبیرکل خانه کشاورز افزود: براساس تفاهمنامه با وزارت صنعت تکلیف شده بود 60 هزار تن پرتقال ذخیره‌سازی شود اما در حال حاضر 300 هزار تن در استان مازندران پرتقال در انبارها ذخیره شده و آماده تحویل به بازار است.

وی ادامه داد: براساس تفاهمنامه 30 الی 40 هزار تن سیب نیز در استانها قرار بود ذخیره‌سازی شود که نه تنها این میزان ذخیره شده، بلکه در انبارهای کشاورزان نیز به میزان کافی وجود دارد و از نظر تأمین شب عید هیچ نگرانی نیست.

بیابانی تصریح کرد: قیمت سیب براساس تفاهمنامه 1200 تا 1300 تومان به دست مصرف‌کنندگان خواهد رسید.

به گزارش فارس، در سال جاری 3 میلیون و 400 هزار تن سیب در کشور تولید شده که یک میلیون تن آن مازاد بوده و ذخیره‌سازی و صادرات می‌شود. همچنین 4.5 میلیون تن هم مرکبات در کشور تولید شده که بیش از نیاز کشور است.

وی در پاسخ به تأمین نیاز نارنگی نیز گفت: در ایام عید 10 الی 15 هزار تن از بهترین نارنگی خوزستان به نام سیاهو به بازار عرضه می‌شود و امیدوارم این میزان عرضه نیاز بازار را تأمین کند.

رئیس هیئت مدیره باغداران مرکبات تصریح کرد: توصیه می‌کنم به جای صحبت از واردات نارنگی مردم مصرف خود را به سمت میوه‌های دیگری که بسیار فراوان و ارزان هستند سوق دهند. اگر چه در حد نیاز مردم نارنگی عرضه خواهد شد.


نقل از :فارس

کد: 3427 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 3605 ساعت: 10:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میوه لاکچری دورهمی یلدا چقدر هزینه دارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2 دارایی نژاد: می‌گویند در قبال صادرات سیب می توانید موز وارد کنید! ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۸ مرداد
3 اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
4 تب و تاب خریدهای نوروزی به اوج رسید+ قیمت جدید کالاهای اساسی در بازار ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
5 توزیع میوه نوروزی از ۲۵ اسفندماه در بازارهای روز اصفهان ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند
6 سامانه مجازی محصولات و نهاده‌های کشاورزی راه‌اندازی شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند
7 آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند ۱۳۹۱ دوشنبه ۳۰ بهمن
8 موز ارزان شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين
9 تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۲ دي
10 چرا بی دلیل چاق می شویم؟ ۱۳۹۰ شنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.
آناناس مفید برای کاهش درد قاعدگی آناناس و شکلات تلخ برای کاهش درد دوران قاعدگی در زنان مفید هستند.