والك پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار


والک پلو غذایی بهاری و این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید است.

مواد اولیه:

برنج یك كیلوگرم
والك تازه یك و نیم تا دو كیلوگرم
مرغ متوسط یك عدد
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم



طرز تهیه:

برنج را قبلا خیس كنید سبزی والك را به دقت تمیز كرده، شسته و سپس به اندازه سه سانتی‌متر خرد كنید. (این گیاه نباید مثل سبزی‌های دیگر خرد شود باید كاملا در برنج معلوم باشد) برنج را داخل قابلمه ریخته والك‌ها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد (البته بستگی به نوع برنج دارد).

سپس آبكش كرده و برنج را دم كنید. هنگام دم كردن برنج، دارچین را لابه‌لای برنج اضافه كرده، پس از پخت، مرغی را كه قبلا پخته و سرخ كردید كنار برنج سرو كنید. برای تزیین و طعم بهتر از زعفران هم استفاده كنید.


نكات:

این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید می‌باشد.

غذای فوق را با گوشت ماهیچه هم می‌توانید سرو كنید.

این خوراك مخصوص فصل بهار است.




کد: 3756 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 4522 ساعت: 9:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
2 خواص و فواید گیاه والک چیست؟ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت