والك پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار


والک پلو غذایی بهاری و این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید است.

مواد اولیه:

برنج یك كیلوگرم
والك تازه یك و نیم تا دو كیلوگرم
مرغ متوسط یك عدد
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم



طرز تهیه:

برنج را قبلا خیس كنید سبزی والك را به دقت تمیز كرده، شسته و سپس به اندازه سه سانتی‌متر خرد كنید. (این گیاه نباید مثل سبزی‌های دیگر خرد شود باید كاملا در برنج معلوم باشد) برنج را داخل قابلمه ریخته والك‌ها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد (البته بستگی به نوع برنج دارد).

سپس آبكش كرده و برنج را دم كنید. هنگام دم كردن برنج، دارچین را لابه‌لای برنج اضافه كرده، پس از پخت، مرغی را كه قبلا پخته و سرخ كردید كنار برنج سرو كنید. برای تزیین و طعم بهتر از زعفران هم استفاده كنید.


نكات:

این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید می‌باشد.

غذای فوق را با گوشت ماهیچه هم می‌توانید سرو كنید.

این خوراك مخصوص فصل بهار است.




کد: 3756 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 4523 ساعت: 9:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
2 خواص و فواید گیاه والک چیست؟ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.