مرد آهنی به کمک «سرآشپز» می آید


جان فاورو برای کمدی اجتماعی مستقل خود «سرآشپز» از رابرت داونی جونیوز دعوت کرد تا در نقش اصلی آن بازی کند. کلید فیلم‌برداری فیلم ماه ژولای زده می‌شود.

به گزارش لقمه، این فیلم ساز قبل ازاین با کارگردانی دو قسمت اول و دوم مجموعه فیلم اکشن ابر قهرمانانه «مرد آهنی» (Iron man) با داونی جونیور (Robert Downey Jr) همکاری کرده است.

خط اصلی فیلم درباره مردی 40 ساله (با بازی خود فاورو) است که شغل خود به عنوان یک سرآشپز را در یکی از رستوران‌های بزرگ شهر لس آنجلس از دست می‌دهد.

او برای این که بتواند موقعیت کاری خود را احیا کرده و زندگی خانوادگی‌اش را از خطر نابودی نجات دهد، یک رستوران سیار دایر می‌کند و کارهایی تازه و ابداعی در این مکان انجام می‌دهد.

نقشی که رابرت داونی جونیور در فیلم بازی می‌کند، یک شخصیت مرموز است که به کمک این سرآشپز می‌آید و باعث رونق گرفتن کار وی می‌شود.

جان فاورو از فیلم تازه خود به عنوان اثری اسم می‌برد که شخصیت محور است و به بازیگران نقش‌های مختلف خود کمک می‌کند تا یک بازی زیر پوستی کمدی و جذاب ارائه دهند.

وی عقیده دارد رابرت داونی جونیور توانایی زیادی برای ارائه یک بازی کمدی خوب و جذاب دارد و «سر آشپز» این امکان را برایش فراهم می‌کند تا این جنبه از هنر بازیگری خود را به نمایش بگذارد.

«سرآشپز» برای نمایش عمومی در فصل بهار سال 2014 آماده می‌شود. سوفیا ورگانا، جان لگوئیزامو و باب کاناوال هم در این فیلم بازی دارند.

رابرت داونی جونیور چند هفته قبل اعلام کرد از بازی در مجموعه فیلم کمیک استریپی «مرد اهنی / آیرن من» کناره می‌گیرد و در قسمت‌های بعدی آن حضور نخواهد داشت.

سومین قسمت این مجموعه فیلم ماجراجویانه دو هفته قبل در آمریکای شمالی اکران شد و تا به حال حدود 290 میلیون دلار در این محل فروش کرده است.

داونی جونیور در این مجموعه فیلم در نقش تونی استارک / مرد آهنی بازی کرده است. استارک یک صنعت‌گر میلیاردر است که در مواقع خطر تبدیل به یک ابر قهرمان شکست ناپذیر به نام مرد آهنی می‌شود.

جان فاورو که دو قسمت اول و دوم این مجموعه فیلم را کارگردانی کرد، به دلیل اختلاف نظر با تهیه‌کنندگان آن حاضر به کارگردانی قسمت سوم آن نشد و شین بلک جای او را گرفت.


نقل از :فارس

کد: 3859 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت بازدید: 4184 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
6 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
7 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
8 کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
9 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
10 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
11 لزوم مقابله با افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع آذربایجان شرقی ۱۴۰۲ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.