45 درصد شكر مصرفی كشور در خوزستان تولید می شود


مدیرعامل شركت توسعه نیشكر و صنایع جانبی كشور گفت: در حال حاضر با تولید شكر توسط شركت توسعه نیشكر، هفت تپه و كارون حدود ۴۵ درصد شكر مصرفی كشور در استان خوزستان تولید می شود.

به گزارش لقمه، نسیم صادقی افزود: با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی در سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲، پیش بینی می شود با كشت بیش از چهارمیلیون و ۸۰۰ هزار تن نیشكر توسط شركت توسعه نیشكر، تولید در این شركت به ۵۰۰ هزار تن برسد.

وی ظرفیت تولید شكر شركت های كارون و هفت تپه را ۱۵۰ هزارتن عنوان كرد و گفت: در مجموع ۶۵۰ هزارتن شكر در این استان تولید خواهد شد كه ۵۰ درصد تولید شكر كل كشور را به خود اختصاص خواهد داد.

به گفته صادقی، پیش بینی می شود سال آینده یك میلیون و ۳۰۰ هزارتن شكر در داخل كشور تولید شود.

وی در ادامه اراضی زیركشت شركت توسعه نیشكر را ۶۶ هزار هكتار اعلام كرد و تصریح كرد: طبق طرح كلی توسعه نیشكر ۸۴ هزار هكتار كشاورزی خالص است كه ۷۰ هزار هكتار آن باید زیر كشت نیشكر قرار گیرد و حدود ۱۴ هزارهكتار آن طرح آیش است.

وی ادامه داد: در نظر داریم امسال سطح زیركشت را به ۷۰ هزار هكتار برسانیم. اراضی كه پس از برداشت نیشكر به طور مجدد گیاه واسطه همچون گندم و كلزا در آن كاشت می شود، را اراضی آیش گویند.

وی درخصوص تفاله نیشكر نیز افزود: با تفاله نیشكر محصولاتی همچون كاغذ، mdf و نوپان تولید می شود كه پیش بینی می شود تا مهرماه سال جاری نزدیك ۷۰ هزار مترمكعب mdf و نوپان در این استان تولید شود.

صادقی اظهاركرد: سال گذشته با كشت سه میلیون و ۸۰۰ هزارتن نیشكر حدود ۳۸۰ هزارتن شكر خام توسط این شركت تولید شد.


نقل از :ایرنا

کد: 4000 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 3410 ساعت: 8:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.