60 درصد ماشین‌های ظرفشویی آلوده به قارچ هستند


نتایج یک آزمایش‌ جدید نشان داده است که بیش از 60 درصد ماشین‌های ظرفشویی، محل مناسبی برای رشد قارچ‌های بیماری‌زا هستند.

به گزارش لقمه، پزشکان معتقدند که محیط گرم و مرطوب داخل ماشین‌های ظرفشویی فضای مطلوب و ایده‌آلی برای رشد انواع قارچ‌هایی است که برای سلامت بدن مضر هستند.


در مطالعه‌ای که اخیرا در چندین کشور مختلف بر روی وضعیت بهداشت آشپزخانه‌ها انجام گرفت، آشکار شد که 62 درصد این ماشین‌ها محلی مناسب برای رشد قارچ‌ها هستند و تماس با آنها می‌تواند به بروز بیماری‌های ریوی و عفونت‌های پوستی منجر شود.


همچنین برخی از این گونه‌های قارچی به طور خاص مستعد رشد در ماشین‌های ظر‌فشویی هستند و در محیط‌های شور هم پرورش می‌یابند.


پزشکان هشدار دادند: افرادی که از داروهای آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنند و نیز مبتلایان به بیماری دیابت یا نقص سیستم ایمنی بدن، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های پوستی و ریوی ناشی از این قارچ‌ها هستند.


علاوه بر این به کاربران این وسیله توصیه می‌شود که ماهی یک بار بخش‌های داخلی ماشین ظرفشویی را بیرون آورده و آن‌ها را با آب‌ گرم شست‌وشو دهند. همچنین می‌توان با ترکیبی از سرکه و آب گرم فضای داخلی ماشین‌های ظرفشویی را ضدعفونی کرد. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4443 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير بازدید: 3074 ساعت: 5:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
3 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
4 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
5 درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
6 ضرورت کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در دامپروری و زراعت/خطر بروز مقاومت میکروبی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
7 شیره درخت افرا معجزه می‌کند ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
8 داروهای ایرانی امسال گران نمی‌شوند/استامینوفن پر مصرف‌ترین دارو در ایران/آنتی‌بیوتیک بی اثر می‌شود ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 تاثیر سوء یک آنتی‌بیوتیک بر سلامت قلب ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
10 آلوده‌ترین عضو مرغ را نخورید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
11 فوائد مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها بر کودکان مبتلا به سوء تغذیه ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.