60 درصد ماشین‌های ظرفشویی آلوده به قارچ هستند


نتایج یک آزمایش‌ جدید نشان داده است که بیش از 60 درصد ماشین‌های ظرفشویی، محل مناسبی برای رشد قارچ‌های بیماری‌زا هستند.

به گزارش لقمه، پزشکان معتقدند که محیط گرم و مرطوب داخل ماشین‌های ظرفشویی فضای مطلوب و ایده‌آلی برای رشد انواع قارچ‌هایی است که برای سلامت بدن مضر هستند.


در مطالعه‌ای که اخیرا در چندین کشور مختلف بر روی وضعیت بهداشت آشپزخانه‌ها انجام گرفت، آشکار شد که 62 درصد این ماشین‌ها محلی مناسب برای رشد قارچ‌ها هستند و تماس با آنها می‌تواند به بروز بیماری‌های ریوی و عفونت‌های پوستی منجر شود.


همچنین برخی از این گونه‌های قارچی به طور خاص مستعد رشد در ماشین‌های ظر‌فشویی هستند و در محیط‌های شور هم پرورش می‌یابند.


پزشکان هشدار دادند: افرادی که از داروهای آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنند و نیز مبتلایان به بیماری دیابت یا نقص سیستم ایمنی بدن، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های پوستی و ریوی ناشی از این قارچ‌ها هستند.


علاوه بر این به کاربران این وسیله توصیه می‌شود که ماهی یک بار بخش‌های داخلی ماشین ظرفشویی را بیرون آورده و آن‌ها را با آب‌ گرم شست‌وشو دهند. همچنین می‌توان با ترکیبی از سرکه و آب گرم فضای داخلی ماشین‌های ظرفشویی را ضدعفونی کرد. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4443 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير بازدید: 2947 ساعت: 5:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
3 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
4 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
5 درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
6 ضرورت کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در دامپروری و زراعت/خطر بروز مقاومت میکروبی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
7 شیره درخت افرا معجزه می‌کند ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
8 داروهای ایرانی امسال گران نمی‌شوند/استامینوفن پر مصرف‌ترین دارو در ایران/آنتی‌بیوتیک بی اثر می‌شود ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 تاثیر سوء یک آنتی‌بیوتیک بر سلامت قلب ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
10 آلوده‌ترین عضو مرغ را نخورید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
11 فوائد مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها بر کودکان مبتلا به سوء تغذیه ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  غذاهای عضله آور برای مردان بسیاری از افراد با وجود ورزش های مستمری که انجام م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.