ضرورت کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در دامپروری و زراعت/خطر بروز مقاومت میکروبی


پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت از برنامه مشترک این وزارتخانه با سازمان‌های دامپزشکی، غذا و دارو و جهاد کشاورزی برای کنترل مقاومت میکروبی در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه اجلاس بین‌المللی چالش‌های نظام مراقبت مقاومت میکروبی ضمن اشاره به افزایش مصرف آنتی بیوتیک در کشور گفت: مقاومت آنتی بیوتیکی باعث می‌شود که هیچ تیری برای مقاومت در برابر انواع میکروب‌ها در ترکش نداشته باشیم. این موضوع باعث می‌شود به آنتی‌بیوتیک‌های بسیار قوی نیاز داشته باشیم که بسیار گران هستند و در آینده ما را با مشکل مواجه می‌کنند.

وی تاکید کرد: باید مقاومت میکروبی را در برابر بیماری‌ها به حداقل برسانیم. همچنین علاوه بر کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در مواد پروتئینی، گوشت، مرغ و شیر، باید بیش از گذشته به میزان وجود این ماده در محصولات زراعی توجه کنیم.
 
وزیر بهداشت به برنامه مشترک این وزارتخانه با سازمان دامپزشکی، غذا و دارو و وزارت جهاد کشاورزی درخصوص کاهش مقاومت میکروبی در کشور اشاره کرد و گفت: از مجموع آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده در ایران فقط ۲۰ درصد در بیمارستان‌ها مصرف می‌شود و ضروری است. ۸۰ درصد دیگر به صورت خوددرمانی و سرپایی استفاده می‌شود. از این رقم نیز ۵۰ درصد غیرضروری است. این رفتار در حوزه‌های دامپروری، زراعت و به ویژه امور درمانی باعث از بین رفتن منابع و ایجاد مقاومت میکروبی می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11099 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1948 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 نیوزیلند صادرات گوشت به ایران را از سر می گیرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
5 افزایش گام به گام قیمت شیر خام ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
6 تولید لبنیات با این قیمت‌ها مقرون به صرفه نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر
7 خوراک دام و طیور برای ۶ ماه آینده در کشور تامین است/به قیمت‌گذاری شیر، گوشت و مرغ اعتقادی ندارم ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
8 کشاورزان به دلیل درآمد کم به بخش‌های دیگر می‌روند ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور
9 اختصاص 10 درصد منابع صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی ۱۳۹۱ يکشنبه ۶ اسفند
10 سیاست‌‌های کمیسیون کشاورزی در امنیت غذایی بر تولیدات داخلی و حمایت از بخش خصوصی استوار است ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ پایگاه خبری لقمه: در عصر جدید با وجود پیشرفت‌هایی که در اپراتورهای تلفن همراه به وجود آمده، هنوز هم افراد علاقه‌مند به داشتن یک سیم کارت رند هستند! عدهه ای معتقدند این شماره های رند مزایای فراوانی به همراه خواهد داشت. در این مطلب کاربردها و فواید سیم کارت با شماره رند را بررسی خواهیم کرد.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.