مصرف آب در تهران رکورد زد/ خطر جیره‌بندی در پایتخت


شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اعلام موج جدید گرما در پایتخت و هشدار نسبت به افزایش مصرف آب و استفاده از حداکثر ظرفیت آبرسانی به شهروندان اعلام کرد: در صورت ادامه روند فعلی، نگرانی هایی در تامین آب تهران ایجاد می شود.

به گزارش لقمه، همزمان با موج جدید گرما در پایتخت شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد: مصرف آب در تهران طی روزهای اخیر تا 3 میلیون و 200 هزار مترمکعب افزایش یافته که در صورت ادامه روند افزایش دما در روزهای آینده، نگرانی‌هایی در خصوص تامین آب در تهران به وجود خواهد آمد.

همزمان با موج جدید گرما، شرکت آب و فاضلاب استان تهران در اطلاعیه‌ای نسبت به تداوم افزایش مصرف آب در تهران ابراز نگرانی کرد. در این اطلاعیه آمده ‌است: گزارش‌های سازمان هواشناسی از تداوم افزایش دمای هوا در تهران تا 40 درجه سانتیگراد حکایت دارد که این مسئله افزایش مصرف آب را در پی خواهد داشت؛ این در حالی است که ظرفیت منابع سدها، شبکه توزیع و حجم مخازن آب تهران، توان این افزایش ناگهانی را ندارد.

این اطلاعیه می‌افزاید: شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن اعلام اینکه تمامی امکانات خود را برای مدیریت این وضعیت به کار خواهد بست، از یکایک شهروندان تهرانی خواست تا با مسئولیت‌ پذیری و رعایت الگوی مصرف آب، خدمتگذاران خود را در طول روزهای گرم پیش رو در مقابله با کمبود آب یاری کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 4500 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 2295 ساعت: 10:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
8 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
9 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.