صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
سالاد کلم با نخود و ذرت
سالادی متفاوت؛
سالاد کلم با نخود و ذرت
بیشتر آنهایی که تازه شروع به رژیم گرفتن میکنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمیشوند، شاکی هستند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید.
لقمه:
وقتی موضوع رژیم گرفتن مطرح میشود، اولین غذای کمکالری که به ذهنمان میرسد، انواع سالادهاست که معمولا کلم و هویج از اجزای اصلی آن هستند ولی بیشتر آنهایی که تازه شروع به رژیم گرفتن میکنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمیشوند، شاکی هستند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید. ذرت و نخودفرنگی این سالاد حسابی شما را سیر میکند.
مواد لازم برای 3 نفر
1 عدد کلم سفید کوچک
1 عدد کلم قرمز کوچک
2 /1 پیمانه نخودفرنگی
2 /1پیمانه خیارشور
2 عدد هویج متوسط
2 /1 پیمانه ذرت
2 قاشق سوپخوری سس ماست
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 کلمها را خوب شسته و روی تخته آشپزخانه بگذارید. با چاقویی تیز آنها را به خلالهای نازک برش بزنید. البته اگر دوست داشتید، میتوانید به جای برش زدن، آنها را ریز خرد کنید.
2 خیارشورها را هم شسته، آنها را نگینی ریز خرد کنید. در کاسهای بریزید. هویجها را هم پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید. البته خلالهای نازک هم زیباتر و مجلسی هستند.
3 نخودفرنگی را در ظرفی از آب جوش ریخته و با حرارت متوسط و بدون درب بپزید. ذرت را هم دانه کرده و دانههای ذرت را نیز آبپز کنید. بعد از اینکه سبزیجات پخته شدند، آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
4 در یک کاسه بزرگ سس ماست را بریزید. آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. حالا نوبت افزودن سبزیجات است. اول کلمها را بریزید و خوب هم بزنید.
5 در ادامه مرحله مخلوط کردن، سبزیجات خام دیگر مثل هویج را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آن با سس، خیارشور را هم اضافه کنید و هم بزنید.
6 مرحله آخر اضافه کردن سبزیجات پخته (ذرت و نخودفرنگی) است. چون زیاد همزدن ممکن است نخودها را له کند، پس از اینکه کمی هم زدید و با سس مخلوط شدند، کافی است.
فوتوفن
میتوانید برای سالاد از ذرت و نخودفرنگی تازه که در بازار هست، استفاده کنید و اگر فصل این سبزیجات نبود، از کنسرو آنها هم میشود استفاده کرد.
بهتر است پس از درست کردن سالاد و زدن سس، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا هم مزه سس به خورد مواد برود و هم اینکه این سالاد باید به صورت خنک سرو شود.
از کجا بخریم؟
سس ماست را میتوانید از همه سوپرمارکتها خریداری کنید.
نیره اعظم زنجانی
نقل از :آشپزی مثبت/شماره 12
کد:
452
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان
بازدید:
23708
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2
کلمپلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند
۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
3
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
4
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5
وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان
۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
6
مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد!
۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
7
خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند!
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8
ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9
طرز پخت آش کلم باکویی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10
سم زدایی بدن با این خوراکی ها
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
نیره اعظم زنجانی
خیلی ممنون که اسم منبع رو نوشتید
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه برای زانوها
برخی مکملهای تغذیهای ممکن است در زانو دردهای حا...
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...
ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند
خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟
رژیمهایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن میشوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آنها مشکل است.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟
بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا میدانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم میكند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب میتواند تاثیر شگفتانگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را بهطور چشمگیری كاهش دهد.
شخصیت شناسی با بستنی
لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگیهای شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
چرا هندوانه اینقدر مفید است
هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتیاکسیدانها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند. با مصرف هندوانه خطر کم آب شدن بدن نیز کاهش مییابد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است