صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
سالاد کلم با نخود و ذرت
سالادی متفاوت؛
سالاد کلم با نخود و ذرت
بیشتر آنهایی که تازه شروع به رژیم گرفتن میکنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمیشوند، شاکی هستند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید.
لقمه:
وقتی موضوع رژیم گرفتن مطرح میشود، اولین غذای کمکالری که به ذهنمان میرسد، انواع سالادهاست که معمولا کلم و هویج از اجزای اصلی آن هستند ولی بیشتر آنهایی که تازه شروع به رژیم گرفتن میکنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمیشوند، شاکی هستند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید. ذرت و نخودفرنگی این سالاد حسابی شما را سیر میکند.
مواد لازم برای 3 نفر
1 عدد کلم سفید کوچک
1 عدد کلم قرمز کوچک
2 /1 پیمانه نخودفرنگی
2 /1پیمانه خیارشور
2 عدد هویج متوسط
2 /1 پیمانه ذرت
2 قاشق سوپخوری سس ماست
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 کلمها را خوب شسته و روی تخته آشپزخانه بگذارید. با چاقویی تیز آنها را به خلالهای نازک برش بزنید. البته اگر دوست داشتید، میتوانید به جای برش زدن، آنها را ریز خرد کنید.
2 خیارشورها را هم شسته، آنها را نگینی ریز خرد کنید. در کاسهای بریزید. هویجها را هم پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید. البته خلالهای نازک هم زیباتر و مجلسی هستند.
3 نخودفرنگی را در ظرفی از آب جوش ریخته و با حرارت متوسط و بدون درب بپزید. ذرت را هم دانه کرده و دانههای ذرت را نیز آبپز کنید. بعد از اینکه سبزیجات پخته شدند، آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
4 در یک کاسه بزرگ سس ماست را بریزید. آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. حالا نوبت افزودن سبزیجات است. اول کلمها را بریزید و خوب هم بزنید.
5 در ادامه مرحله مخلوط کردن، سبزیجات خام دیگر مثل هویج را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آن با سس، خیارشور را هم اضافه کنید و هم بزنید.
6 مرحله آخر اضافه کردن سبزیجات پخته (ذرت و نخودفرنگی) است. چون زیاد همزدن ممکن است نخودها را له کند، پس از اینکه کمی هم زدید و با سس مخلوط شدند، کافی است.
فوتوفن
میتوانید برای سالاد از ذرت و نخودفرنگی تازه که در بازار هست، استفاده کنید و اگر فصل این سبزیجات نبود، از کنسرو آنها هم میشود استفاده کرد.
بهتر است پس از درست کردن سالاد و زدن سس، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا هم مزه سس به خورد مواد برود و هم اینکه این سالاد باید به صورت خنک سرو شود.
از کجا بخریم؟
سس ماست را میتوانید از همه سوپرمارکتها خریداری کنید.
نیره اعظم زنجانی
نقل از :آشپزی مثبت/شماره 12
کد:
452
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۳ آبان
بازدید:
23452
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کلمپلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند
۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
3
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
4
وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان
۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
5
مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد!
۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
6
خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند!
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7
ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8
طرز پخت آش کلم باکویی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9
سم زدایی بدن با این خوراکی ها
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11
مبارزه با التهاب مفاصل با مصرف کلم بروکلی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
نظرات
نیره اعظم زنجانی
خیلی ممنون که اسم منبع رو نوشتید
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این ترش مزههای غیر بهداشتی را نخرید
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...
اختلالات خوردن کدامند
پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دستهای از اختلال...
غذاهای کودککش
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
بیشتر چیپس های خانگی بسته بندی شفاف دارند. وقتی این بسته بندی ها در معرض نور آفتاب قرار می گیرد، روغن داخل ورقه های سیب زمینی بیشتر پراکسید می شود و ترکیب های مضر بیشتری تولید می کند.
مهندس کامپیوتر غاز چران
پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها
پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
گیاهان انرژی زا را بشناسید
گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است